ΑρχικήinetΜπορείς να αποκτήσεις το Apple Watch Series 3 στην τιμή των $25...

Μπορείς να αποκτήσεις το Apple Watch Series 3 στην τιμή των $25 εάν δεν είσαι τεμπέλης

Το Apple Watch Series 3 μπορεί να είναι δικό σας από $ 329 αν επιλέξετε την ασημένια θήκη αλουμινίου με μια sports band, οπότε είναι ένα αρκετά ακριβό smartwatch, αλλά πως θα σας φαινόταν να το πληρώσετε μόλις $ 25 για την ίδια συσκευή αν υποσχεθείτε να ασκείστε καθημερινά;

apple

 

Αυτό είναι που οι πελάτες της ασφαλιστικής εταιρείας John Hancock μπορούν να πάρουν εάν υπογράψουν ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο ζωής, με την εταιρεία να προσφέρει το Apple Watch Series 3 για μόλις 25 δολάρια, εφόσον οι αγοραστές ασκούνται τακτικά.

Συγκεκριμένα, η ασφαλιστική John Hancock ζητάει από τους πελάτες να κερδίζουν πόντους Vitality, οι οποίοι στο τέλος του μήνα χρησιμοποιούνται για να μειώσουν ή να εξαλείψουν τη μηνιαία δόση για ένα Apple Watch Series 3. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και θα είναι διαθέσιμο τόσο για υπάρχοντες πελάτες όσο και για νέους πελάτες με την εν λόγω πολιτική.

Η εταιρεία λέει ότι παρόμοια προγράμματα στο παρελθόν απέδειξαν ότι οι πελάτες της που αγόρασαν το Apple Watch απέκτησαν πραγματικά έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με στατιστικά στοιχεία που έδειχναν ότι χρησιμοποίησαν τη συσκευή 6 από 7 ημέρες την εβδομάδα, αύξησαν τον αριθμό των βημάτων κατά 2.000 βήματα την ημέρα και της άσκησης κατά 20 τοις εκατό περισσότερο από ό, τι πριν από την αγορά της συσκευής.

«Είτε προτιμούν το περπάτημα, το ποδήλατο, το κολύμπι ή οποιοδήποτε άλλο είδος άσκησης, οι συμμετέχοντες του John Hancock Vitality κερδίζουν ανταμοιβές που ωφελούν τόσο την υγεία τους όσο και τα πορτοφόλια τους», δήλωσε ο Tal Gilbert, Διευθύνων Σύμβουλος Vitality Group των ΗΠΑ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πώς οι πελάτες της John Hancock Vitality καθιστούν την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση μια προτεραιότητα, ζώντας τη ζωή στο έπακρο και εκμεταλλευόμενοι το πρόγραμμα για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής τους .. Γνωρίζουμε ότι οι ενεργοί άνθρωποι είναι πιθανό να ζήσουν περισσότερο – είναι υπέροχο να μπορούμε να τους βοηθήσουμε να κάνουν ακριβώς αυτό.»

Η αγορά ενός Apple Watch Series 3 στην τιμή των $25 είναι προφανώς μια εξαιρετική προσφορά, εάν είστε ιδιοκτήτης ενός προηγούμενου μοντέλου δεν είναι πολλλά για τα οποία θα είστε ενθουσιασμένοι, και σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS