ΑρχικήinetΣυνιδρυτής Apple: "Δεν αγοράζω το iPhone X, το iPhone 8 είναι καλύτερο"

Συνιδρυτής Apple: “Δεν αγοράζω το iPhone X, το iPhone 8 είναι καλύτερο”

Το  iPhone X αποτελεί την αναθεώρηση του δημοφιλούς προϊόντος της Apple, επομένως θα έπρεπε όλα τα στελέχη της εταιρείας να κατέχουν από ένα.iPhone X

Η νέα συσκευή δεν φαίνεται όμως να συγκινεί καθόλου τον συνιδρυτή της Apple, Steve Wozniak, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι θεωρεί καλύτερη επιλογή το iPhone 8.

«Δεν σκοπεύω να αγοράσω το επετειακό μοντέλο από την πρώτη μέρα. Προτιμώ να δω πρώτα ποια θα είναι η πορεία του. Είμαι ευχαριστημένος με το iPhone 8 μου το οποίο στα μάτια μου είναι ίδιο με το iPhone 7 που είναι ίδιο με το iPhone 6. Για κάποιο λόγο, το iPhone X είναι το μόνο νέο smartphone της σειρά που δεν θα αποκτήσω από την πρώτη κιόλας μέρα. Αλλά θα παρακολουθώ στενά την πορεία του.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ένας από τους λόγους που ο Steve Wozniak δεν επιλέγει το iPhone X είναι το σύστημα αναγνώρισης προσώπου που δεν τον έχει πείσει ακόμα. Εν τω μεταξύ, για πολλούς καταναλωτές θα είναι μεγάλη πρόκληση η αγορά ενός iPhone X την πρώτη μέρα, δεδομένης και την έλλειψης αποθεμάτων.

Ως αιτιολογία για τις αμφιβολίες του σχετικά με το Face ID ανέφερε τον φόβο του ότι η αναγνώριση δεν θα λειτουργήσει έτσι όπως θέλει η Apple, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αρκετά προβλήματα στην συσκευή.

Όπως γνωρίζουμε, το Face ID αντικαθιστά το Touch ID στο iPhone X αφού η Apple απέτυχε να ενσωματώσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Ουσιαστικά, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να ξεκινήσει το iPhone X με bezel-less οθόνη, η εταιρεία αποφάσισε τελικά να εγκαταλείψει εντελώς τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και αντ ‘αυτού να υιοθετήσει την αναγνώριση προσώπου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS