ΑρχικήinetΑυτή η τσάντα μεταφοράς gadget θα σας λύσει τα χέρια

Αυτή η τσάντα μεταφοράς gadget θα σας λύσει τα χέρια

Εάν ενδιαφέρεστε για μια νέα τσάντα μεταφοράς των gadget σας, ίσως πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτή τη νέα τσάντα για καθημερινή χρήση, που έχει δημιουργηθεί από την Moose Designs με έδρα το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

gadget

Ο μοναδικός σχεδιασμός της, σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε τα gadget σας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο, καθώς και να δημιουργήσετε τον δικό σας ιδιωτικό σταθμό εργασίας όπου κι αν βρίσκεστε.

Η τσάντα laptop Moose Designs είναι μια επαγγελματικά κατασκευασμένη, κομψή και καινοτομικά σχεδιασμένη τσάντα για κινητές επιχειρήσεις, δημιουργούς και περιπετειώδη άτομα. Πρόκειται για το πάντρεμα του εργασιακού περιβάλλοντος και του σύγχρονου τρόπου ζωής σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Αυτή η τσάντα για φορητούς υπολογιστές δεν είναι απλώς μια τσάντα μεταφοράς, αλλά είναι κι ένας φορητός σταθμός εργασίας που κάνει πολλά περισσότερα από το να μεταφέρει απλά το laptop σας.

Για την ακρίβεια, υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα σε μια κοινή τσάντα μεταφοράς και σε μία τσάντα laptop Moose Designs. Οι περισσότερες από τις τσάντες για φορητούς υπολογιστές στην αγορά ακολουθούν τους ίδιους κανόνες σχεδιασμού. Διαθέτουν μια μεγάλη επιφάνεια για το φορητό υπολογιστή και μερικές τσέπες μέσα και έξω για οτιδήποτε άλλο εξάρτημα.

Η Moose Designs αποφάσισε να σπάσει τους κανόνες και να σχεδιάσει από την αρχή, για να δημιουργήσει μια τσάντα που να απευθύνεται στο σήμερα, που εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς και πηγαίνει πέρα ​​από τους συμβατικούς σχεδιασμούς. Οι περισσότεροι από εμάς με τσάντες για φορητούς υπολογιστές πρέπει να μεταφέρουμε πολύ περισσότερα πράγματα μαζί με αυτούς σήμερα και πρέπει να μπορούμε και να δουλεύουμε πολλές φορές ακόμα και εν κινήσει. Η τσάντα Moose Designs προσαρμόζεται στον καθημερινό τρόπο ζωής σας με τους έξυπνα τοποθετημένους διαφορετικούς τύπους τσέπης και τον κομψό σχεδιασμό της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τσάντα μεταφοράς της Moose Designs, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας της στο Kickstarter ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Moose Designs

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS