ΑρχικήinetΗ Apple Pay υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στο βόρειο τμήμα της Ευρώπης

Η Apple Pay υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στο βόρειο τμήμα της Ευρώπης

Σε συνέχεια στις πρόσφατες σουηδικές αναφορές που ισχυρίζονται ότι το Apple Pay έρχεται σύντομα στη Σουηδία, η Apple επέκτεινε την υπηρεσία πληρωμών της και στο βόρειο τμήμα της Ευρώπης.
Apple Pay

 

Οι χρήστες της Apple σε Φινλανδία, Σουηδία και Δανία μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το Apple Pay για να πραγματοποιήσουν πληρωμές όπου η υπηρεσία πληρωμών υποστηρίζεται, φυσικά. Το Apple Pay μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από συσκευή iPhone είτε Apple Watch με την τελευταία έκδοση λογισμικού, καθώς και MacBook Pro με Touch Bar σε υποστηριζόμενες ιστοσελίδες.

Εάν αναρωτιέστε ποιες τράπεζες υποστηρίζουν την υπηρεσία πληρωμών της Apple, μπορούμε να σας πούμε ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Nordea ή St1 στη Σουηδία και τη Φινλανδία, ενώ οι χρήστες της Δανίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις χρεωστικές κάρτες μόνο με Nordea ή Jyse τράπεζες.

Η υπηρεσία πληρωμών Αpple Pay είναι επίσης διαθέσιμη και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υποστηριζόμενη από τράπεζες όπως Emirates Islamic, Emirates NBD, RAKBANK (μόνο Mastercard), Mashreq, HSBC, καθώς και Standard Chartered Bank.

Το Apple Pay έρχεται επίσης και στην Ινδία πολύ σύντομα αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επίσημη ημερομηνία καθώς και στην Πολωνία.

Για να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το Wallet app στο iPhone, iPad ή Apple Watch σας και να προσθέσετε μια νέα χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που υποστηρίζει την υπηρεσία πληρωμών της Apple.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS