ΑρχικήinetΤο νέο 3 δευτερολέπτων 'Superzoom' βίντεο του Instagram

Το νέο 3 δευτερολέπτων ‘Superzoom’ βίντεο του Instagram

Το Instagram έχει δημιουργήσει ένα νέο video format τριών δευτερολέπτων που αλλάζει τα πάντα.

SuperzoomΟνομάζεται Superzoom και μόλις ξεκίνησε σήμερα την κυκλοφορία του με τις εφαρμογές του Instagram. Το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να καταγράφετε βιντεάκια τριών δευτερολέπτων με ένα “δραματικό” ζουμ, ιδανικό για memes και δραματικές αναρτήσεις ιστοριών.

Τοποθετημένο δίπλα στο Boomerang, το ζωντανό βίντεο και το βίντεο rewind, στην κάμερα in-app του Instagram, το Superzoom είναι ο τελευταίος τρόπος εγγραφής βίντεο της εφαρμογής, που μπορείτε να στείλετε κατευθείαν στην ιστορία σας ή στους φίλους σας μέσω μηνύματος εξαφάνισης.

Καταγράφει ένα βιντεάκι τριών δευτερολέπτων, το οποίο μεγεθύνεται σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση σε όποια κατεύθυνση δείχνει η κάμερα.

Όπως και τα Boomerangs, η νέα μορφή μπορεί να πάρει λίγο πειραματισμό για να γίνει σωστή, αφού τα κλιπ περιορίζονται σε τρία δευτερόλεπτα τη φορά. Αλλά μόλις καταφέρετε να κάνετε σωστά την λήψη, τα βίντεο Superzoom τριών δευτερολέπτων είναι μίας πρώτης τάξεως δυνατότητα για τη δημιουργία memes.

Σε άλλες περιοχές της εφαρμογής, το Instagram πρόσθεσε επίσης ένα σύνολο φίλτρων προσώπου σχετικών με το Halloween, για να μπορείτε να ντύσετε τον εαυτό σας για τη γιορτή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS