ΑρχικήinetPixel 2 XL: Κυκλοφόρησε νέο software update που λύνει όλα τα σφάλματα

Pixel 2 XL: Κυκλοφόρησε νέο software update που λύνει όλα τα σφάλματα

Η Google έδωσε μεγάλη προσοχή στα πρόσφατα σχόλια των καταναλωτών της για τις οθόνες του Pixel 2 XL και αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα software update που θα επιλύσει τα περισσότερα προβλήματα.Pixel 2 XL

Η πορεία του Pixel 2 XL δεν φαίνεται να ήταν όπως υπολόγιζε η εταιρεία καθώς οι χρήστες ανέφεραν διάφορα προβλήματα όπως άνισο φωτισμό και σοβαρά OLED burn-ins.

Αποδείχθηκε βέβαια ότι εδώ και δύο εβδομάδες δεν υπήρξε κάποια καύση της OLED  οθόνης αλλά μόνο μικρές καθυστερήσεις εικόνας. Αυτό το γεγονός είναι σύνηθες για τις OLED συσκευές και πολύ περισσότερο για το Pixel 2XL που η γραμμή πλοήγησης δεν εξασθενεί τόσο γρήγορα από την αρχική οθόνη.

Το σημαντικότερο ζήτημα που έχει παρατηρηθεί είναι στα χρώματα των οθονών τα οποία δεν είναι τόσο έντονα. Η Google, προς υπεράσπιση της, εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει καθώς το τηλέφωνο χρησιμοποιεί sRGB, που προσφέρει στους χρήστες πιο ρεαλιστικούς χρωματισμούς.

Επειδή όμως οι περισσότερες κατασκευαστικές εταιρείες δεν χρησιμοποιούν προφίλ χρωμάτων, τα χρώματα τους φαίνονται πιο ζωντανά. Έτσι, για να ευχαριστήσει τα γούστα κάθε καταναλωτή της, η Google θα προσφέρει το Pixel XL 2 με sRBG αλλά και χωρίς για πιο ζωντανά “ψεύτικα” χρώματα.

Αυτό δεν αποτελεί την μοναδική αλλαγή που συναντάμε στο Pixel 2 XL. Πλέον, προστίθεται και η λειτουργία εξασθένησης των κουμπιών πλοήγησης για να μην παραμένουν για πολύ ώρα στην οθόνη.

Μια ακόμα νέα προσθήκη η οποίο δεν πρόκειται να ευχαριστήσει πολλούς από εσάς είναι η μείωση της συνολικής φωτεινότητας της οθόνης κατά 50 cd / m2 (nits) με σκοπό να ελαφρύνει το φορτίο της.

Με την νέα ενημέρωση, η Google αποφάσισε να επεκτείνει την εγγύηση στα δύο χρόνια για συσκευές που αγοράστηκαν από το Google Store ή κάποιον εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS