ΑρχικήinetΤώρα μπορείτε να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα WhatsApp

Τώρα μπορείτε να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα WhatsApp

Το WhatsApp έχει προσθέσει μια νέα λειτουργία στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του, ώστε να μπορείτε τώρα να διαγράψετε τα μηνύματα WhatsApp που έχουν σταλεί.

WhatsApp

Η νέα λειτουργία σάς επιτρέπει τώρα να διαγράψετε ένα μήνυμα από ένα έως και επτά λεπτά μετά την αποστολή του. Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο αν στείλετε κατά λάθος ένα μήνυμα σε κάποιον που δεν θέλετε.

Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα που έχει σταλεί στο WhatsApp, θα εμφανιστεί ένα νέο μήνυμα στον αποδέκτη το οποίο θα λέει ότι “αυτό το μήνυμα διαγράφηκε”. Αυτό θα εμφανίζεται στο κινητό σας αλλά και στο κινητό στο οποίο έχετε στείλει το μήνυμα.

Η διαγραφή μηνυμάτων για όλους, σας επιτρέπει να διαγράψετε συγκεκριμένα μηνύματα που έχετε στείλει σε μια ομάδα ή σε μια μεμονωμένη συνομιλία. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν στείλατε ένα μήνυμα σε λάθος συζήτηση ή εάν το μήνυμα που στείλατε περιέχει κάποιο λάθος.

Τα μηνύματα που διαγράφησαν με επιτυχία για όλους θα αντικατασταθούν με “Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε” στις συνομιλίες των παραληπτών σας. Ομοίως, αν δείτε “Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε” σε μια συνομιλία, αυτό σημαίνει ότι ο αποστολέας διέγραψε το μήνυμά του για όλους.

Μπορείτε να βρείτε πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να διαγράψετε ένα μήνυμα που έχετε στείλει μέσω του WhatsApp, στον ιστότοπό του στον παρακάτω σύνδεσμο.

Deleting messages

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS