ΑρχικήinetΗ νέα έκδοση του Skype App για τα MacOS φέρνει νέες δυνατότητες

Η νέα έκδοση του Skype App για τα MacOS φέρνει νέες δυνατότητες

H Microsoft δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα έκδοση Skype App για το λειτουργικό σύστημα MacOS της Apple, παρουσιάζοντας τις νέες δυνατότητες και τις βελτιώσεις που υλοποίησε στην ισχυρή της εφαρμογή VoIP.Skype App

Με το Skype στα desktop θα έχετε πιο παραγωγική εργασία καθώς προσφέρετε υποστήριξη για cloud, μπορείτε να συγχρονίσετε εύκολα όλες τις φωτογραφίες, τα αρχεία και τα βίντεο που έχετε μοιραστεί με τους φίλους σας.

«Ξεκινώντας από σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Skype σε όλες τις συσκευές σας. Η νέα έκδοση desktop του Skype σας επιτρέπει να συνδεθείτε φυσικά με εργαλεία και χαρακτηριστικά που μπορούν να βελτιώσουν τις καθημερινές συνομιλίες σας.» αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Microsoft ενημέρωσε πρόσφατα την κινητή έκδοση του Skype για iOS υποστηρίζοντας την αυτόματη αποδοχή των αιτημάτων, των διαφόρων βελτιώσεων των μηνυμάτων, καθώς και ορισμένων βελτιώσεων απόδοσης και αξιοπιστίας. Όσον αφορά την νέα έκδοση Skype για desktop εισάγεται επίσης ένας πίνακας ειδοποιήσεων και υποστήριξης add-ins.

Ενώ τα add-ins είναι διαθέσιμα μόνο στα Skype Insiders μέλη, οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν να απολαύσουν άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως η γκαλερί μέσων μαζικής ενημέρωσης, για να βρουν ταχύτερα από ποτέ το κοινό περιεχόμενο στη συλλογή συνομιλιών, να συμμετέχουν άμεσα στα μηνύματα, ή να αναφέρουν ότι χάθηκαν χρησιμοποιώντας το νέο πίνακα ειδοποιήσεων.

Επίσης, η νέα έκδοση Skype για desktop προσφέρει υποστήριξη για @mentions για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τραβήξετε την προσοχή κάποιου σε μια ομαδική συνομιλία καθώς και υποστήριξη για αντιδράσεις.

Οι αντιδράσεις σας επιτρέπουν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε μηνύματα κατά τη διάρκεια συνομιλιών κειμένου ή βιντεοκλήσεων. Επιπλέον, το Skype App τώρα έρχεται ενσωματωμένο με bots  που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την ημέρα σας ή να μείνετε ενήμεροι για το τι συμβαίνει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS