ΑρχικήinetΗ τιμή του iPhone 8 μειώνεται, λόγω της μειωμένης ζήτησής του

Η τιμή του iPhone 8 μειώνεται, λόγω της μειωμένης ζήτησής του

Ο κόσμος της τεχνολογίας περιμένει με ανυπομονησία την κυκλοφορία του iPhone X στις 3 Νοεμβρίου – και η υπερβολική εστίαση σε αυτό, έχει μετατρέψει το άλλο μοντέλο που κυκλοφόρησε η Apple αυτό το φθινόπωρο, το iPhone 8, σε ένα ασήμαντο και συνηθισμένο smartphone.

iPhone

Η τελευταία επισήμανση του προβλήματος για τη συσκευή, προέρχεται από τη μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο: την Κίνα. Ορισμένοι από τους μεγαλύτερους πωλητές ηλεκτρονικών στην Κίνα έχουν ήδη μειώσει την τιμή του ολοκαίνουριου iPhone 8, ώστε να καταστήσουν τη συσκευή πιο ελκυστική ενόψει της μειωμένης ζήτησης, σύμφωνα με έκθεση της South China Morning Post.

Η έκθεση υποστηρίζει ότι η Suning.com μείωσε την τιμή του μοντέλου κατά 1.100 γιουάν (165,50 δολάρια), ενώ ένας άλλος ιστότοπος, JD.com, προσφέρει μειώσεις έως 800 γιουάν (120,34 δολάρια) για την πιο ακριβή έκδοση του smartphone.

Οι εκπτώσεις αυτές στις αρχές του κύκλου ζωής της συσκευής θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως ένδειξη της αποτυχίας της συσκευής να προσελκύσει τους Κινέζους χρήστες. Ένας αναλυτής της βιομηχανίας δήλωσε στη δημοσίευση ότι η μείωση των τιμών υποδεικνύει ότι η συσκευή είναι το “πιο κακό πωλημένο μοντέλο iPhone στην Κίνα.”

Οι αναφορές του μειωμένου ενδιαφέροντος για το iPhone 8, είναι σταθερές από τότε που η Apple κυκλοφόρησε το τηλέφωνο τον Σεπτέμβριο. Οι εορτασμοί γύρω από την κυκλοφορία εμφανίστηκαν πιο συγκρατημένοι σε σχέση με προηγούμενους για άλλα iPhones και το iPhone 7 θεωρήθηκε ότι ξεπέρασε τα νέα μοντέλα σε λιγότερο από ένα μήνα, μετά την εμφάνιση της νέας συσκευής στην αγορά.

Οι πηγές αλυσίδας εφοδιασμού ισχυρίστηκαν ότι η Apple σταμάτησε τις παραγγελίες στους κατασκευαστές της, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η εταιρεία ενδέχεται να κατασκευάσει μόλις πέντε έως έξι εκατομμύρια μονάδες το μήνα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Η Apple δεν έχει σχολιάσει τις φήμες αυτές, ούτε έχει παρουσιάσει συγκεκριμένους αριθμούς πωλήσεων, οπότε δεν μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι το iPhone 8 έχει όντως πέσει σε τόσο μεγάλη δυσμένεια. Οι αναφορές και οι ακράδαντες ενδείξεις έλλειψης αντικειμενικού ενδιαφέροντος των καταναλωτών για το εν λόγω μοντέλο, σε σχέση με το X ωστόσο, αποδεικνύουν ότι το iPhone 8 απλώς δεν μπορεί να το συναγωνιστεί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS