ΑρχικήinetΓνωρίστε το εντυπωσιακό Surface Pro με LTE της Microsoft

Γνωρίστε το εντυπωσιακό Surface Pro με LTE της Microsoft

Η Microsoft παρουσίασε πρόσφατα το Surface Pro με LTE επιβεβαιώνοντας ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει για τους business πελάτες τον Δεκέμβριο.Surface Pro

Να σημειώσουμε ότι μια μικρή ενημερωτική έκδοση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα αποκάλυψε ότι η επίσημη κυκλοφορία του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2018, φήμη που τελικά μπορεί να αληθεύει.

Ενώ οι επιχειρηματικοί πελάτες έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το Surface Pro με LTE Advanced σε ένα μήνα, οι καταναλωτές θα μπορούν να το παραγγείλουν κάποια στιγμή στις αρχές του 2018, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα.

Τι είναι λοιπόν αυτό που ξεχωρίζει το νέο Surface Pro από τα υπόλοιπα; Φυσικά, η υποστήριξη LTE. Η συσκευή διαθέτει Cat 9 modem και υποστήριξη για 20 cellular bands. Η Microsoft υποστηρίζει ότι το Surface Pro με LTE Advanced είναι ο ταχύτερος φορητός υπολογιστής του είδους του.

Πέρα τούτου, το Surface Pro δεν παρουσιάζει κάποια άλλη διαφοροποίηση οπότε έρχεται με οθόνη PixelSense 12,3 ιντσών με ανάλυση 2736×1824 pixel, με Intel Core i7 επεξεργαστή ανάλογα με την έκδοση που επιλέγετε, μια κάρτα γραφικών που στην κορυφαία διαμόρφωση έρχεται με τη μορφή ενός Intel Iris Plus Graphics 640.

Η τιμολόγηση του νέου μοντέλου δεν είναι ακόμα διαθέσιμη αλλά μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουν διαρρεύσει όλες οι απαραίτητες πληροφορίες δεδομένης και της επικείμενης κυκλοφορίας του.

Υπολογίζεται ότι η συσκευή δεν θα πρέπει να είναι ακριβότερη από την τυποποιημένη έκδοση του Surface Pro, η οποία σε αυτό το σημείο είναι διαθέσιμη στα 799 δολάρια για το μοντέλο με επεξεργαστή Intel Core m3, 128GB SSD storage και 4GB μνήμη RAM.

Τέλος, το Surface Pro με LTE Advanced θα είναι διαθέσιμο στις ίδιες αγορές με το πρότυπο μοντέλο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και του Ηνωμένου Βασιλείου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS