ΑρχικήinetΗ Sony μόλις ανακοίνωσε το νέο Aibo σκυλο-ρομπότ της

Η Sony μόλις ανακοίνωσε το νέο Aibo σκυλο-ρομπότ της

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Sony δουλεύει σε νέο σκύλο ρομπότ και η εταιρεία ανακοίνωσε τώρα το νέο Sony Aibo. Το Sony Aibo έχει ένα νέο σχέδιο που βασίζεται πάνω στο παλιό μοντέλο, καθώς και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά.

ρομπότ

Το αρχικό Aibo ξεκίνησε το 1988 και η Sony σταμάτησε να κατασκευάζει τη συσκευή το 2006, οπότε αυτό το νέο μοντέλο έρχεται σχεδόν 10 χρόνια μετά το τελευταίο που κυκλοφόρησε. Όπως θα περίμενε κανείς, το νέο σκυλί ρομπότ είναι πολύ πιο ικανό από το προηγούμενο μοντέλο.

Το νέο Sony Aibo μπορεί να μάθει από το περιβάλλον του και είναι επίσης ικανό να αναπτύσσει σχέσεις με τους ανθρώπους του. Διαθέτει κάμερες πίσω από τα μάτια του και μπορεί να τροποποιήσει τη συμπεριφορά του με βάση αυτό που βλέπει. Έρχεται επίσης με ενσωματωμένη φωνητική αναγνώριση και μπορεί να ανταποκρίνεται σε ήχους, εντολές και πολλά άλλα.

Το Aibo είναι ιδιαίτερα αληθοφανές στις κινήσεις του, θυμίζοντας έναν αληθινό σκύλο, χωρίς ταυτόχρονα να έχει τόσες ευθύνες όσες ένα αληθινό σκυλάκι, κάτι που σίγουρα το κάνει να μοιάζει με ένα αρκετά διασκεδαστικό ρομπότ.

Το νέο Aibo θα είναι επίσης διαθέσιμο με μια σειρά από προαιρετικά αξεσουάρ με τα οποία μπορεί να αλληλεπιδράσει, με το πρώτο, που ονομάζεται Aibone να κυκλοφορεί μαζί με το ρομπότ σκύλο. Όπως και με την προηγούμενη γενιά Aibo αυτό το νέο μοντέλο κοστίζει αρκετά χρήματα. Η  λιανική τιμή του είναι περίπου 1.740 δολάρια. Η Sony άρχισε τώρα και τις προπαραγγελίες για τη συσκευή στην Ιαπωνία, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS