ΑρχικήinetDestiny 2: Ήρθε πλέον στα desktop και είναι καλύτερο από τις κονσόλες

Destiny 2: Ήρθε πλέον στα desktop και είναι καλύτερο από τις κονσόλες

Το Destiny 2 είναι πλέον και επίσημα ένα PC game. Αν και όταν πρωτοκυκλοφόρησε διατίθεντο μόνο για κονσόλες, η δεύτερη έκδοση έρχεται με κάποιες ουσιαστικές βελτιώσεις και φυσικά έρχεται… στους επιτραπέζιους υπολογιστές.Destiny 2

Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις η πετυχημένη μεταφορά δεν είναι εγγυημένη, οι προγραμματιστές του Destiny 2 δήλωσαν ότι θα κατασκευάσουν ειδικά το παιχνίδι για την desktop πλατφόρμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μιλάμε για μια απλή αντιγραφή.

Μάλιστα, οι προγραμματιστές τόνισαν ότι ο επιτραπέζιος υπολογιστής μπορεί να είναι καταλληλότερος για το συγκεκριμένο παιχνίδι απ’ ότι ήταν η κονσόλα.

Συγκεκριμένα, αν και το Destiny 2 είναι πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι, στον υπολογιστή αναδεικνύεται περισσότερο εφόσον έχουμε καλύτερη ανάλυση σκιών και βεβαίως βελτιωμένη απόφραξη του περιβάλλοντος.

Για να είμαστε ειλικρινείς το Destiny 2 δεν είναι το τέλειο PC game καθώς του εκλείπουν ορισμένα χαρακτηριστικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη μιας εντατικότερης λύσης κατά της αλλοιώσεως η οποία θα είχε πολύ σημαντικότερο οπτικό αντίκτυπο. Από την άλλη πλευρά, με αυτόν τον τρόπο πολύ λίγοι χρήστες θα μπορούσαν να χτυπήσουν 60FPS με πλήρη αντι-ψευδαίσθηση. Να σημειώσουμε επίσης ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι που απαιτεί σχεδόν όλους τους πόρους της κονσόλας, και ακόμα δεν υπάρχουν νέα drivers βελτιστοποιημένα για συγκεκριμένα παιχνίδια.

Δοκιμάζοντας να παίξεις το παιχνίδι στον επιτραπέζιο υπολογιστή σίγουρα σου προσφέρει καλύτερη αίσθηση απ’ ότι σε κονσόλα. Επίσης, αν η εταιρεία συνεχίσει να αναδημιουργεί τα παιχνίδια της για τον υπολογιστή αντί να τα μεταφέρει απλώς, προβλέπεται το Destiny 3 να είναι πολύ καλύτερο σε desktop παρά σε κονσόλα.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS