ΑρχικήinetΤυχερός πελάτης Apple παίρνει το iPhone X μια μέρα νωρίτερα

Τυχερός πελάτης Apple παίρνει το iPhone X μια μέρα νωρίτερα

Οι αποστολές iPhone X προβλέπεται να ξεκινήσουν αύριο και η τρέλα έχει ήδη ξεκινήσει για τον κόσμο, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι σχηματίζουν γραμμές μπροστά από τα Apple Stores για να βεβαιωθούν ότι θα πάρουν τη συσκευή.

iPhone

Αλλά ενώ μερικοί είναι πρόθυμοι να κατασκηνώσουν έξω από το κατάστημα για να εξασφαλίσουν μια συσκευή, άλλοι προσεύχονται ότι το προπαραγγελθέν τους iPhone X θα φτάσει στην ώρα του στις 3 Νοεμβρίου.

Ένας τυχερός πελάτης της Apple στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για το να μην πάρει το iPhοne X αύριο επειδή το παρέλαβε.. σήμερα.

Χωρίς αμφιβολία, οι περισσότεροι άνθρωποι που προ-παρήγγειλαν ένα iPhοne X και διαβάζουν τώρα το άρθρο ψάχνουν για πληροφορίες σχετικά με το πώς να κάνουν το ίδιο πράγμα, αν και μην περιμένετε ότι αυτό θα είναι δυνατό για κάθε πελάτη.

Η MacRumors λέει ότι ο Βρετανός προ-παρήγγειλε το iPhοne X στις 27 Οκτωβρίου και είχε προγραμματιστεί να λάβει τη συσκευή στις 3 Νοεμβρίου. Δεδομένου ότι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο, επισκέφτηκε την τοπική αποθήκη DPD νωρίτερα σήμερα και ρώτησε αν το iPhοne X ήταν εκεί.

Όχι μόνο ότι το προσωπικό της DPD επιβεβαίωσε ότι η συσκευή έφτασε, αλλά και του έδωσαν το iPhone X, κάνοντας ουσιαστικά αυτόν τον τυχερό τον πρώτο στο Ηνωμένο Βασίλειο που απόκτησε την επετειακή συσκευή της Apple.

Είναι αυτονόητο ότι η Apple θα μπορούσε να είναι θυμωμένη με την αποστολή DPD ενός iPhοne X νωρίτερα από ό, τι είχε προβλεφθεί και ταυτόχρονα η ίδια η DPD θα μπορούσε να έχει πρόβλημα επειδή περισσότεροι πελάτες θα μπορούσαν να αρχίσουν να φτάνουν ερωτώντας αν μπορούν να πάρουν το iPhone X.

Για όλους τους υπόλοιπους, μένουν μόνο λίγες ώρες έως ότου ξεκινήσει η αποστολή του iPhοne X σε όλο τον κόσμο, και εάν κάνατε προ-παραγγελία της συσκευής στις 27 Οκτωβρίου, εξαρτάται από την εταιρεία που το παραγγείλατε να είναι εγκαίρως εκεί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS