ΑρχικήinetΧρήστης αγόρασε Pixel 2 και ανακάλυψε πως δεν είχε λειτουργικό σύστημα

Χρήστης αγόρασε Pixel 2 και ανακάλυψε πως δεν είχε λειτουργικό σύστημα

Κατά την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου Pixel 2, ένας απογοητευμένος χρήστης του Reddit αποκάλυψε ότι το τηλέφωνό του, έφτασε χωρίς εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα.

λειτουργικό

Η Google επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του χρήστη και δήλωσε ότι επιτεύχθηκε μια λύση.

Όπως φαίνεται στην παραπάτω εικόνα, όταν ο χρήστης άνοιξε τη συσκευή, το ολοκαίνουργιο Pixel 2 ενημέρωσε τον χρήστη του Reddit, με το όνομα MAKES_PEOPLE_MAD, ότι δεν μπορούσε να “βρει έγκυρο λειτουργικό σύστημα”. Υπό κανονικές συνθήκες, κάθε Pixel έχει εγκατεστημένο το παγκοσμίως διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα για κινητά, Android.

Χωρίς να βρίσκει κανένα λειτουργικό σύστημα, ο MAKES_PEOPLE_MAD κάλεσε την Google, η οποία του ζήτησε να στείλει το Pixel πίσω, ενώ συμφώνησε να του παραδώσει ένα νέο Pixel – προφανός με το λογισμικό Android εγκατεστημένο.

“Τώρα η μεγαλύτερή μου ελπίδα είναι ότι το κινητό θα φτάσει σήμερα όπως μου είπε η εταιρεία”, είπε ο χρήστης.

Αρχικά, λέει ότι η Google του είπε ότι δεν θα επιταχύνει την αποστολή του τηλεφώνου, αλλά μετά φαίνεται ότι υποχώρησε, ενώ του πρόσφεραν και $ 25 για το Google Play Store.

Αυτή η ταλαιπωρία προφανώς δεν τον αποθάρρυνε να εγκαταλείψει το Pixel 2 εντελώς. Σε μια δήλωσή του, ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου είπε:

“Αποφάσισα να πάρω ένα Pixel 2 γιατί γενικά δεν αγοράζω βασικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων, αλλά η δουλειά μου είναι πολύ απαιτητική και πρέπει να είμαι σε θέση να κάνω πράγματα όπως έλεγχο σε χάρτες, κλήσεις, εύρεση τοποθεσίας και γραπτά μηνύματα ταυτόχρονα. Σκέφτηκα επίσης ότι ο Google Assistant μπορεί να φανεί χρήσιμος ενώ οδηγώ. ”

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο χρήστης θα ενημερώσει την κοινότητα του Reddit εάν στο επόμενο Pixel 2 που θα αποκτήσει λείπει και πάλι το λογισμικό του. Αυτό φαίνεται σαν ένα σπάνιο ατύχημα, αν και η Google αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω το γεγονός.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS