ΑρχικήinetΑυτό το μικροσκοπικό κινητό είναι επίσης ένα fidget spinner

Αυτό το μικροσκοπικό κινητό είναι επίσης ένα fidget spinner

Το πιο ενοχλητικό παιχνίδι του 2017 αλλά και ένα από τα πιο διαδεδομένα, είναι σχεδόν σίγουρα το ταπεινό fidget spinner.

fidget spinner

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα ήταν πανταχού παρόν: πωλούνται σε σούπερ μάρκετ, περίπτερα και ουσιαστικά οπουδήποτε μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας.

Η Kim Kardashian είχε την δική της επώνυμη έκδοση και το Arcade Fire έβαλε ακόμη και το νέο του άλμπουμ σε ένα για $ 109. Πολλοί από τους φίλους μας μπορεί να έχουν ένα και να έχουν παίξει τόσο πολύ μαζί του, που να μπορούν ακόμα και να το βάλουν να περιστρέφεται ισορροπώντας πάνω στη μύτη τους! Και τώρα, υπάρχει ακόμα και μια τηλεφωνική έκδοση για αυτό το παιχνίδι.

Δημιουργημένο από την Chilli International με έδρα το Χονγκ Κονγκ, το τηλέφωνο fidget spinner κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό. Το κινητό, διαθέτει οθόνη 1,4 ιντσών, έρχεται σε έξι χρώματα και διαθέτει μια μικροσκοπική εσωτερική μνήμη 32MB (αν και μπορείτε να την επεκτείνετε μέχρι και 8GB με κάρτα SD). Είναι όμως ένα εξαιρετικά βασικό τηλέφωνο, χωρίς εφαρμογές, παρόλο που διαθέτει ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και Bluetooth. Η τιμή του είναι στα $ 20 και προς το παρόν πωλείται μόνο στην Ινδία, αν και υπάρχουν και άλλες εκδόσεις των τηλεφώνων fidget spinner που κυκλοφορούν στο Amazon.

Τα fidget spinner υποτίθεται πως δημιουργήθηκαν για να καταπολεμήσουν το άγχος, οπότε αν είχατε ένα τηλεφώνημα από τους γονείς σας που σας προκάλεσε άγχος, απλά περιστρέφετε το τηλέφωνό σας και νιώθετε καλύτερα, οπότε αξίζει τα 20 δολάρια. Και αν ένα τηλέφωνο fidget spinner δεν είναι του γούστου σας, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε ένα από τα πολλά διαφορετικά κλασικά σχέδια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS