ΑρχικήinetΤραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο από μακριά με το smartphone σας με το...

Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο από μακριά με το smartphone σας με το eyeQ

Όταν βρίσκεστε σε μία συναυλία ή σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και θέλετε να καταγράψετε ότι συμβαίνει, η χρήση του smartphone σας δεν μπορεί να σας δώσει τόσο πολλές λεπτομέρειες.

smartphone

Εάν βρίσκεστε στο πίσω μέρος του ακροατηρίου, σίγουρα δυσκολεύεστε πολύ να τραβήξετε ένα αξιοπρεπές βίντεο ακόμα και αν κάνετε το μεγαλύτερο δυνατό ζουμ. Ευτυχώς όμως, αυτά τα κιάλια στο Kickstarter θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνετε τις αγαπημένες σας στιγμές.

Το eyeQ είναι ένα ολοκαίνουργιο gadget για το smartphone σας, που κάνει το εξαιρετικό ζουμ και την ενίσχυση που βλέπετε στις ταινίες ένα πραγματικό γεγονός για αεσάς. Στερεώστε το τηλέφωνό σας μέσα και αποκτήστε μια πιο λεπτομερή προβολή του τι παρακολουθείτε με μια προβολή HD και ζουμ 16x. Αντί να καταγράφετε θολές και pixelated φωτογραφίες και βίντεο με το τηλέφωνό σας από μακριά, το eyeQ ισχυρίζεται ότι κάνει τις λήψεις σας τόσο ζωντανές σαν να ήσασταν σε απόσταση αναπνοής από το συμβάν.

Τα νέα κιάλια eyeQ, διαθέτουν επίσης μια εύχρηστη διεπαφή οθόνης αφής για να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και να εγγράψετε βίντεο απλά σαν να χρησιμοποιούσατε κανονικά το τηλέφωνό σας, να αλλάζετε διάφορες ρυθμίσεις της κάμερας για την τέλεια λήψη ή ακόμα και να τις ανεβάζετε ή να τις μεταφέρετε απευθείας στο Facebook.

Επισκεφθείτε τη σελίδα Kickstarter για το eyeQ για να μάθετε περισσότερα και να δείξετε την υποστήριξή σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS