ΑρχικήinetΗ οθόνη του iPhone X μπορεί να χωρέσει 14 αρχικές οθόνες iPhone

Η οθόνη του iPhone X μπορεί να χωρέσει 14 αρχικές οθόνες iPhone

Πριν από δέκα χρόνια, η αρχική οθόνη αφής 3,5 ιντσών του iPhone με ανάλυση 480 x 320 θεωρούνταν μεγάλη, ευρύχωρη και υψηλής ανάλυσης.

οθόνη

Μια δεκαετία αργότερα η οθόνη “Super Retina” του iPhone X έχει τόσα πολλά pixels, που θα μπορούσαν να χωρέσουν 14 αρχικές οθόνες του κλασσικού iPhone στην ενιαία OLED οθόνη του. Δεν είναι απίστευτο;

Το iPhone X έχει τη μεγαλύτερη και υψηλότερη ανάλυση από οποιοδήποτε άλλο iPhone έχει δημιουργηθεί έως τώρα. Η οθόνη του μοντέλου έχει διάμετρο 5.8 ιντσών (διαγωνίως) και ενώ δεν είναι απόλυτα πλήρης (#notchlife), τα pixels είναι αρκετά στενά συσκευασμένα από γωνία σε γωνία με ανάλυση 2,436 x 1,125 στα 458 ppi.

Συγκριτικά, το αρχικό iPhone είχε μόνο 163 ppi (σύγχρονη τεχνολογία για εκείνη την εποχή, αλλά τίποτα το σπουδαίο σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα).

Αυτή είναι η τεχνολογία, σύμφωνα με την οποία μια δεκαετία πριν, η οθόνη αφής 3,5 ιντσών με ανάλυση 480 x 320 θεωρούνταν μεγάλη, ευρύχωρη και υψηλής ανάλυσης.

Ακόμα, όλη αυτή η καινοτομία μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς θα φαίνεται η οθόνη του iPhone το 2027. Πόσο μεγάλο θα είναι; Θα έχουμε ολογράμματα που θα αιωρούνται έξω από την οθόνη; Θα υπάρχουν iPhones με πτυσσόμενες οθόνες; Είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε πώς θα είναι ο κόσμος σε 10 χρόνια, αλλά είναι και συναρπαστικό ταυτόχρονα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS