ΑρχικήinetΔεν έχετε κάνει αναβάθμιση στο iOS 11; Δεν είστε οι μόνοι.

Δεν έχετε κάνει αναβάθμιση στο iOS 11; Δεν είστε οι μόνοι.

Εάν ακόμα δεν έχετε κάνει αναβάθμιση στο iOS 11, μην ανησυχείτε. Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο οι προηγούμενες ενημερώσεις.

iOS

Οι χρήστες αναβαθμίζουν τις συσκευές τους στο iOS 11, με χαμηλότερο ρυθμό σε σύγκριση με άλλες πρόσφατες ενημερώσεις, σύμφωνα με νέα στατιστικά στοιχεία που κυκλοφόρησε η Apple.

Μόνο το 52% των συσκευών προχώρησαν στην αναβάθμιση από τις 6 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας. Αν και δεν είναι μία ιδιαίτερα κακή εκκίνηση (και εξακολουθεί να είναι σημαντικά καλύτερη από την αντίστοιχη του Android), είναι πιο κάτω από τις προηγούμενες ενημερώσεις.

Συγκριτικά, η ενημέρωση του iOS 10 του περασμένου έτους ήταν στο 60% μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, μετά την έκδοση της το Σεπτέμβριο.

Ενώ η Apple έχει δώσει στους χρήστες πολλούς λόγους να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη αναβάθμιση, όπως τα νέα emoji, τις εφαρμογές ARKit-ready και την ενσωματωμένη εγγραφή στην οθόνη, υπάρχουν αρκετοί άλλοι λόγοι που κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να κάνουν την ενημέρωση.

Η ενημέρωση iOS 11 θα σταματήσει χιλιάδες παλαιότερες εφαρμογές που δεν έχουν ενημερωθεί για να υποστηρίζονται από επεξεργαστές 64 bit. Η αναβάθμιση μαστίζεται επίσης από περισσότερα bugs από το συνηθισμένο, συμπεριλαμβανομένου ενός ιδιαίτερα ενοχλητικού προβλήματος πληκτρολογίου και προβλημάτων μπαταρίας. Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι μερικά από τα καλύτερα νέα χαρακτηριστικά του iOS 11 αναφέρονταν μόνο σε iPad.

Μεταξύ όλων αυτών και του γενικού σκεπτικισμού που πολλοί άνθρωποι έχουν σχετικά με τις νέες ενημερώσεις iOS, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι χρήστες ήταν λίγο πιο διστακτικοί για την ενημέρωση από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS