ΑρχικήinetΘήκη επιτρέπει στους ποδηλάτες να χρησιμοποιούν το κινητό τους εν κινήσει

Θήκη επιτρέπει στους ποδηλάτες να χρησιμοποιούν το κινητό τους εν κινήσει

θήκηΕάν είστε από τους ανθρώπους που έχουν απαρνηθεί τις ανέσεις των μοντέρνων μέσων μεταφοράς και προτιμάτε να μετακινείστε παντού με το ποδήλατο, σίγουρα θα έχετε καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να ελέγξετε το GPS σας στο τηλέφωνο, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε και να το βγάλετε από την τσέπη ή την τσάντα σας. Ευτυχώς, τώρα υπάρχει λύση! Η θήκη ποδηλάτου από την Joy Colorful θα μπορούσε να κάνει τις διαδρομές σας λίγο πιο εύκολες.

Αυτή η θήκη τοποθετείται απευθείας στο ποδήλατό σας με λουράκια, σε ένα σημείο όπου μπορείτε να την βλέπετε καλά, ενώ αφήνει την οθόνη του τηλεφώνου σας εκτεθειμένη. Η ειδική προστατευτική ταινία σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην οθόνη αφής σας και να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας κανονικά, κρατώντας το παράλληλα προστατευμένο από τα στοιχεία της φύσης. Η υποδοχή ακουστικών και η επέκταση ήχου είναι επίσης χρήσιμες για τη λήψη κλήσεων ή για να ακούτε μουσική. Επιπλέον εκτός από το κινητό ή όποια άλλη συσκευή επιθυμείτε, μπορείτε να μεταφέρετε και μικρά αντικείμενα όπως τα γυαλιά ηλίου σας, μικρά εργαλεία για το ποδήλατο, ή φορητούς φορτιστές.

Οι θήκες ποδηλάτων διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, για να επιλέξετε ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής που χρησιμοποιείτε, ποιο είναι αυτό που σας βολεύει. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Joy pouch

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS