ΑρχικήinetΤο επόμενο iPad είναι πιθανό να έχει αναγνώριση προσώπου

Το επόμενο iPad είναι πιθανό να έχει αναγνώριση προσώπου

Φαίνεται ότι το iPad θα μπορούσε να είναι το επόμενο προϊόν της Apple που θα αποκτήσει την αναγνώριση προσώπου.

αναγνώριση-προσώπου

Το επόμενο iPad Pro της εταιρείας αναμένεται να αφαιρέσει το home button υπέρ του Face ID, όπως και το iPhone X, σύμφωνα με νέα έκθεση του Bloomberg.

Το tablet θα κυκλοφορήσει το 2018 και δεν θα προσθέσει μόνο Face ID στα χαρακτηριστικά του, αλλά θα έχει και ένα νέο σχεδιασμό με “αισθητά” μικρότερα πλαίσια από τα προηγούμενα iPad Pro μοντέλα. Επιπλέον, το νέο iPad θα κυκλοφορήσει με ένα αναβαθμισμένο επεξεργαστή, GPU και το Apple Pencil Stylus, το οποίο θα συνοδεύεται από ένα νέο σύνολο λειτουργιών με δυνατότητες λογισμικού.

Αν και το iPad Pro θα έχει επανασχεδιασμό τύπου iPhone X, η έκθεση του Bloomberg σημειώνει ότι η εταιρεία είναι μάλλον “απίθανο” να ανταλλάξει την υπάρχουσα οθόνη του tablet με την τεχνολογία OLED, καθώς η Apple πιθανότατα θα αντιμετώπιζε περιορισμούς όσον αφορά στην προσφορά.

Η ιστορία, η οποία προέρχεται από τον αξιόπιστο δημοσιογράφο της Apple Mark Gurman, ακολουθεί μια προηγούμενη πρόβλεψη από έναν άλλο αξιοσημείωτο αναλυτή της Apple, τον Ming Chi-Kuo, ο οποίος δήλωσε ότι η Apple θα μπορούσε να φέρει τις κάμερες TrueDepth στα iPads της.

Παρόλο που ο Kuo δεν ανέφερε το Face ID συγκεκριμένα, οι κάμερες True Depth της Apple είναι αυτές που επιτρέπουν την αναγνώριση προσώπου, τα Animoji και άλλα χαρακτηριστικά που εκμεταλλεύονται τη προηγμένη τεχνολογία της φωτογραφικής μηχανής selfie του iPhone X.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS