ΑρχικήinetΗ Linux Mint 18.3 "Sylvia" Beta έκδοση διαθέσιμη πλέον για download

Η Linux Mint 18.3 “Sylvia” Beta έκδοση διαθέσιμη πλέον για download

Linux Mint 18.3 “Sylvia” Beta:  Εάν είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα της Linux, Mint 18.3 “Sylvia”, στον προσωπικό σας υπολογιστή, μπορείτε να εγκαταστήσετε τώρα την beta έκδοση σε Cinnamon ή MATE desktops.Linux Mint

Η ομάδα ανάπτυξης του Linux Mint δημοσίευσε το Linux Mint 18.3 Beta στο επίσημο download mirror με απεικονίσεις ζωντανών εικόνων ISO 64 bit και 32 bit των εκδόσεων Cinnamon και MATE του λειτουργικού συστήματος.

Να σημειώσουμε ότι το λειτουργικό σύστημα βασίζεται στο Ubuntu 16.04.3 LTS (Xenial Xerus) και τρέχει σε Linux 4.10 HWE (Hardware Enablement) από το Ubuntu 17.04 (Zesty Zapus).

Το Linux Μint 18.3 Beta απελευθερώνεται με Cinnamon 3.6.2 και MATE 1.18 desktops, όπως ακριβώς και όλες οι ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας από το Ubuntu 16.04.3 LTS. Ορισμένες από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές τις συναντάμε και στις τελευταίες εκδόσεις τους.

Πιθανότατα, η ομάδα του Linux Μint ετοιμάζει οδηγίες για την έκδοση Cinnamon και MATE για το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Mint Linux 18.3 “Sylvia” για να γνωρίσουμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις που πρόκειται να συναντήσουμε.

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, μπορείτε να κατεβάσετε τις εκδόσεις Linux Mint 18.3 Beta Cinnamon ή MATE για υλικό 64 bit ή 32 bit μέσω διαφόρων ιστοσελίδων. Αν προχωρήσετε σε μια πρόωρη εγκατάσταση, λάβετε υπόψη σας ότι οι εκδόσεις δεν θα είναι αρκετά σταθερές για οποιαδήποτε εργασία παραγωγής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS