ΑρχικήinetΜάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα Raspberry Pi με αυτά τα μαθήματα

Μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα Raspberry Pi με αυτά τα μαθήματα

RaspberryΜια συνεργασία μεταξύ της Broadcom και του Πανεπιστημίου του Cambridge, του ιδρύματος Raspberry Pi που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, δημιουργεί υπολογιστές μεγέθους πιστωτικής κάρτας, που προωθούν την εκμάθηση της κωδικοποίησης και της εκπαιδευτικής έρευνας. Δεδομένου ότι οι υπολογιστές κυκλοφόρησαν στην αγορά το 2012, το ​​Raspberry Pi έχει πουλήσει πάνω από οκτώ εκατομμύρια μοντέλα και είναι ο καλύτερος πωλητής του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το να στήσετε ενός Raspberry Pi είναι εύκολο. Απλά συνδέεται μια οθόνη, ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο και κάνετε εγκατάσταση του υπολογιστή.

Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με όλες τις ήδη προγραμματισμένες εφαρμογές, τα παιχνίδια και τις γλώσσες που υπάρχουν στον υπολογιστή, αλλά εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Raspberry Pi – και να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση των υπολογιστών γενικά – τότε το Beginner Bootcamp του Raspberry Pi μπορεί να σας βοηθήσει.

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει 50 συνεδρίες που θα σας μετατρέψουν από έναν αρχάριο χρήστη Raspberry Pi σε έναν πιο έμπειρο σε μόλις δύο ώρες. Με αυτό, θα μάθετε τα πάντα, από τη βασική εγκατάσταση, μέχρι την κατανόηση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή Raspbian, για τον έλεγχο των GPIO (γνωστό και ως General Purpose Input Output), για την προσθήκη ενός προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι φοβερό, αυτό το μάθημα θα σας διδάξει επίσης πώς να οικοδομήσετε ένα σύστημα παιχνιδιών και να δημιουργήσετε έναν εικονικό, προσωπικό βοηθό μέσω του API του Google Assistant.

Το Beginner Bootcamp του Raspberry Pi κοστίζει συνήθως $ 100, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το αποκτήσετε για το φοβερό ποσό των $ 15. Είτε πήρατε πρόσφατα έναν υπολογιστή Raspberry Pi, είτε το έχετε προσθέσει στον κατάλογο με τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας ή αν είστε κάτοχος ενός εδώ και καιρό, αλλά δεν ξέρετε τι να κάνετε με αυτό, η εγγραφή σε αυτό το μάθημα είναι το επόμενο λογικό βήμα για εσάς.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS