ΑρχικήinetChuwi CoreBook: Ένα προσιτό 2-in-1 μοντέλο με ισχυρή λειτουργικότητα

Chuwi CoreBook: Ένα προσιτό 2-in-1 μοντέλο με ισχυρή λειτουργικότητα

Chuwi CoreBook: Εάν είστε στην αναζήτηση για μια 2-in-1 συσκευή πιθανότατα να έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολλά μοντέλα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, καθώς σχεδόν κάθε συνεργάτης της Microsoft δημιούργησε τις δικές του εκδόσεις για να επωφεληθεί από την αυξανόμενη ζήτηση της συγκεκριμένης συσκευής.CoreBook

Η Chuwi είναι μία από τις εταιρείες που εντυπωσίασε από την αρχή, καθώς κατάφερε να συνδυάσει σε μια 2-in-1 συσκευή αξιοπρεπή hardware και Windows 10 power, δημιουργώντας εξαιρετικά προσιτά μοντέλα που προσφέρουν τη λειτουργικότητα των πιο ακριβών προϊόντων.

Στην προσπάθεια της να ανταγωνιστεί τους μεγάλους, συμπεριλαμβανομένης της Microsoft και της Apple, η Chuwi ετοιμάζει τώρα το CoreBook, ένα 2-in-1  μοντέλο το οποίο θα φέρει ακόμα πιο πλούσια εμπειρία στους χρήστες του.

Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών με πάνελ πλήρους έλασης OGS, η οποία όχι μόνο θα μειώσει τις αντανακλάσεις, αλλά θα συμβάλλει στη συνολική ποιότητα της εικόνας. Η ισχύς προέρχεται από επεξεργαστή Intel Core 7ης γενιάς (Intel Core M) που συνδυάζεται με μνήμη RAM 6GB και αποθήκευση μέχρι 128GB.

Το CoreBook διαθέτει αποκωδικοποίηση υλικού 4K, ένα στυλό που υποστηρίζει επίπεδα πίεσης 1024 καθώς και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που η Chuwi ονομάζει “Touch ID”, παρόμοιο με εκείνο που συναντάμε στα iPhone της Apple, παρά το γεγονός ότι μπορεί να θεωρηθεί παραβίαση εμπορικού σήματος.

Επιπλέον, το CoreBook εξοπλίζεται με ένα 2-in-1 πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο στήριγμα για ευκολότερη ρύθμιση καθώς και με μια μπαταρία 37Wh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Δυστυχώς, δεν έχει  οριστικοποιηθεί ακόμα η μαζική παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου η οποία θα κριθεί από μια εκστρατεία χρηματοδότησης που μαίνεται να οργανώσει η εταιρεία για να διαπιστώσει την ζήτηση του κοινού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS