ΑρχικήinetSamsung Galaxy S9: Αναπόφευκτο το να αντιγράψει το iPhone X

Samsung Galaxy S9: Αναπόφευκτο το να αντιγράψει το iPhone X

Νέα διαρροή ισχυρίζεται ότι η Samsung σκοπεύει να φέρει στην αγορά το Galaxy S9 νωρίτερα απ’ ότι υπολογιζόταν και μάλιστα κάποια χαρακτηριστικά του θα είναι εμπνευσμένα από το iPhone X της Apple.Galaxy S9

Αν και ακόμα δεν διαθέτουμε αρκετές λεπτομέρειες επί του θέματος, η Samsung αποκαλεί τα δανεισμένα χαρακτηριστικά από την Apple, “κόλπα” που πρόκειται να προσφέρουν νέα λειτουργικότητα στη συσκευή.

Ας δούμε λοιπόν, τι σκοπεύει να δανειστεί η Samsung.

  • To προηγμένο σύστημα αναγνώρισης προσώπου, Face ID, αν και ο όρος “αντιγράφω” δημιούργησε μεγάλη διαμάχη μεταξύ των οπαδών των δύο εταιρειών.

Το Samsung Galaxy S8 έρχεται ήδη με ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου που επιτρέπει το εύκολο ξεκλείδωμα της συσκευής, αλλά το iPhone X είναι αυτό που χρησιμοποιεί κάμερες 3D ανίχνευσης για προηγμένη λειτουργικότητα και δυνητικά πιο ασφαλή έλεγχο ταυτότητας. Σε σύγκριση με τη Samsung, η Apple απέσυρε πλήρως τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων από το iPhone X, ενώ το Galaxy S8 εξακολουθεί να το διαθέτει στο πίσω μέρος της συσκευής.

To Galaxy S9 έρχεται με σύστημα διπλής κάμερας, πιθανότατα με μια διάταξη εμπνευσμένη από το Samsung Galaxy Note 8 αλλά ταχύτερο λόγω του νέου επεξεργαστή και της μεγαλύτερης RAM.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Samsung όντως θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το προβλεπόμενο την νέα της ναυαρχίδα, και παρόλο που αυτή η ανακοίνωση παίζει σε κάθε νέα κυκλοφορία της εταιρείας, αυτή τη φορά πιθανότατα να είναι πραγματικότητα δεδομένης της μεγάλης ζήτησης του iPhone X. Όπως και να το κάνουμε όλοι τώρα περιμένουν την απάντηση της Samsung στο πολυσυζητημένο επετειακό μοντέλο της Apple.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS