ΑρχικήinetΟι Χάρτες Google αποκτούν σύντομα νέα εμφάνιση

Οι Χάρτες Google αποκτούν σύντομα νέα εμφάνιση

Η Google αποκαλύπτει τον επανασχεδιασμό των Χαρτών της, με νέες χρήσιμες λειτουργίες εντοπισμού θέσης.

Google

Η Google παρουσίασε μια ανασχεδιασμένη εμφάνιση για τους Χάρτες της, που διευκολύνει την εύρεση τοποθεσιών που βρίσκονται κοντά σας. Ο νέος σχεδιασμός θα κυκλοφορήσει “μέσα στις επόμενες εβδομάδες” και θα εμφανίζεται στον ιστότοπο και τις εφαρμογές των Χαρτών Google καθώς και στις υπηρεσίες τρίτων που χρησιμοποιούν τους Χάρτες Google.

Με την ενημέρωση, οι Χάρτες Google θα προσαρμόζονται με βάση αυτό που κάνετε. Αν χρησιμοποιείτε πλοήγηση για παράδειγμα, η εφαρμογή θα επισημάνει τις τοποθεσίες που είναι πιο πιθανό να χρειάζεστε κατά την οδήγηση, όπως τα βενζινάδικα ή οι χώροι στάθμευσης. Ομοίως, αν κοιτάτε τις οδηγίες μετάβασης σε κάποια τοποθεσία, οι Χάρτες θα δείχνουν στάσεις λεωφορείων και στάσεις δημόσιων συγκοινωνιών.

Η εταιρεία ενημερώνει επίσης το συνδυασμό χρωμάτων που χρησιμοποιεί για τον εντοπισμό των τοποθεσιών των επιχειρήσεων στο χάρτη, για να διευκολύνει την εύρεση συγκεκριμένων τύπων χώρου. Με την ενημέρωση, ο τύπος επιχείρησης θα καθορίσει το χρώμα του εικονιδίου του στο χάρτη.

Τα εστιατόρια και οι άλλοι χώροι που εμπίπτουν στην κατηγορία “Φαγητό & Ποτό” θα είναι πορτοκαλί, ενώ οι περιοχές που απευθύνονται στα “ψώνια” θα είναι μπλε και οι χώροι για “Διασκέδαση / Ελεύθερο χρόνο” θα είναι πράσινοι.

Μπορεί να ακούγεται σαν μια μικρή αλλαγή, αλλά η εταιρεία λέει ότι αυτές οι οπτικές ενδείξεις θα διευκολύνουν τους χρήστες, ώστε να μπορούν να βρουν πιο γρήγορα τα μέρη που ψάχνουν, όταν βρίσκονται σε μια άγνωστη περιοχή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS