ΑρχικήinetΤα μελλοντικά τρένα ίσως έχουν γυμναστήρια και σαλόνια

Τα μελλοντικά τρένα ίσως έχουν γυμναστήρια και σαλόνια

Μια επαναστατική ιδέα για τον τρόπο που θα ταξιδεύουμε με το τρένο ήρθε μόλις στο προσκήνιο και μαζί της ήρθαν και γυμναστήρια, ένας χώρος ψυχαγωγίας για τα παιδιά και σαλόνια χαλάρωσης.

Το Deutsche Bahn, ένα γερμανικό σιδηροδρομικό σύστημα, αποκάλυψε πρόσφατα την ιδέα του για το τρένο του μέλλοντος. Περιλαμβάνει πολλές ανέσεις, επειδή η εταιρεία θεωρεί ότι τα μελλοντικά τρένα θα είναι σε θέση να ανταγωνιστούν τα αυτόνομα αυτοκίνητα. Η προτίμηση που έχουν πολλοί στο ταξίδι με το τρένο, καθώς μπορούν να διαβάζουν ή ακόμα και να εργάζονται, ενώ ταξιδεύουν, θα εξαλειφθεί όταν οι επιβάτες μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα σε ένα αυτόνομο αυτοκίνητο.

Οπότε η βιομηχανία των τρένων, πρέπει να μπει και η ίδια στο παιχνίδι. Όπως ανέφερε η Deutsche Bahn στην ιστοσελίδα της, «Το ταξίδι με τρένο πρέπει να γίνει πιο διασκεδαστικό και να γίνει μια ευχάριστη εμπειρία για τους επιβάτες του!».

Αυτό οδήγησε την εταιρεία αμαξοστοιχιών να αναπτύξει ένα μοντέλο, μήκους περίπου 90 ποδών για να δείξει πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μελλοντικό ταξίδι με τρένο – αν και αυτή τη στιγμή είναι απλώς μια ιδέα και δεν πρόκειται ακόμα να ταξιδέψει στη βαυαρική ύπαιθρο.

Παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν ποδήλατα γυμναστικής για να γυμνάζεστε κατά το ταξίδι σας, ιδιωτικά δωμάτια, περιστρεφόμενες καρέκλες για να κοιτάζετε πανοραμικά από τα παράθυρα, ένα βαγόνι με σνακ και παιδική χαρά. Οι κονσόλες ψυχαγωγίας επιτρέπουν στους επιβάτες να παίζουν παιχνίδια, ενώ οι τεράστιες οθόνες είναι τέλειες για να παρακολουθούν έναν μεγάλο αγώνα ποδοσφαίρου.

γυμναστήρια

 

Αυτό δεν είναι σίγουρα ένα συνηθισμένο τρένο!

Το τρένο δεν έχει φύγει ακόμα από το σταθμό – η σιδηροδρομική εταιρεία επιθυμεί ανατροφοδότηση σχετικά με το σχεδιασμό της. Όμως είναι πολύ πιθανό σύντομα να ταξιδεύουμε με άνεση και πολλά πράγματα να μας απασχολούν, ειδικά όταν το ταξίδι μας είναι μεγάλο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS