ΑρχικήinetMicrosoft Outlook: Προσφέρει υποστήριξη για το iPhone X

Microsoft Outlook: Προσφέρει υποστήριξη για το iPhone X

Microsoft Outlook: Όπως πλέον όλοι γνωρίζουμε, το iPhone X είναι το πρώτο iPhone με OLED οθόνη η οποία ανάγκασε την Apple να δημιουργήσει μια εγκοπή στην κορυφή της οθόνης που απαιτεί από τους προγραμματιστές να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους αν επιθυμούν να εμφανίζονται σωστά στη νέα συσκευή.

Η Microsoft είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που προβαίνει σε αυτή την ενέργεια, με το Outlook να λαμβάνει ένα update που προσθέτει και την υποστήριξη για το iPhone X.

Πλέον, με την έκδοση 2.51.0, το Microsoft Outlook είναι ένα από τα πιο δημοφιλή email clients στο iPhone και χάρη σε αυτήν την ενημέρωση, οι χρήστες μπορούν να το εγκαταστήσουν στο iPhone X και να επωφεληθούν από τη νέα οθόνη OLED με ένα τέλεια βελτιστοποιημένο UI. Χωρίς ειδική υποστήριξη για το iPhone X, οι εφαρμογές τοποθετούν μαύρες μπάρες στο επάνω και το κάτω μέρος του UI για να χωρέσουν στην οθόνη.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η νέα ενημέρωση δεν προφέρει τίποτα άλλο πέρα από την υποστήριξη για το iPhone X.

Πληροφοριακά, το Outlook app είναι ένα από τα καλύτερα email client στο iPhone με περισσότερες από 270.000 αξιολογήσεις στο App Store και συνολική βαθμολογία 4,5/5 . H εφαρμογή απαιτεί iOS 10 ή νεότερη έκδοση και λειτουργεί σε οποιοδήποτε iPhone, iPad και iPod touch.

Οι ενημερώσεις των εφαρμογών της Microsoft θα συνεχιστούν και μέσα στους επόμενους μήνες καθώς ο κολοσσός θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Android και iOS χρήστες χωρίς συμβιβασμούς.Outlook

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS