ΑρχικήinetΤο Twitter επιβεβαιώνει ότι δοκιμάζει μια ειδική λειτουργία tweetstorm

Το Twitter επιβεβαιώνει ότι δοκιμάζει μια ειδική λειτουργία tweetstorm

Σαν να μην ήταν αρκετή η αύξηση του ορίου χαρακτήρων σε 280, το Twitter δοκιμάζει τώρα και ένα ειδικό χαρακτηριστικό, για να διευκολύνει το tweetstorm των χρηστών του.

tweetstorm

Η δοκιμή εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, αλλά το Twitter επιβεβαιώνει τώρα το πείραμα, το οποίο είναι ενεργό προς το παρόν, μόνο σε άτομα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα πειραμάτων του Twitter.

Η τελευταία έκδοση του χαρακτηριστικού, η οποία εντοπίστηκε από το Android Police, επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν πολλαπλά tweets σε ένα μόνο νήμα χρησιμοποιώντας ένα νέο εικονίδιο “+” στον συνθέτη tweet. Δεν είναι σαφές αν σας περιορίζει σε ένα συγκεκριμένο αριθμό tweets, ωστόσο φαίνεται ότι το καθένα θα έχει το ίδιο όριο των 280 χαρακτήρων, όπως το υπόλοιπο Twitter.

Αν και τo tweetstorm ήταν από καιρό συνηθισμένo μεταξύ των παλιών χρηστών εδώ και χρόνια, το Twitter δεν έκανε ποτέ τη διαδικασία ιδιαίτερα διαισθητική για τους νέους χρήστες, παρά τη δημοτικότητά της. (Αν και το Twitter έχει κάνει κάποιες βελτιώσεις με το πέρασμα του χρόνου, για να κάνει τα μεγάλα νήματα πιο εύκολο να ακολουθηθούν.)

Αλλά το να το κάνουν επίσημο μέρος της εφαρμογής θα είναι ακόμα ένα σημάδι ότι το Twitter είναι έτοιμο να βοηθήσει τους χρήστες του να βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα του, για να μοιραστούν τις σκέψεις τους με έναν πιο μακροσκελή τρόπο από το παραδοσιακό όριο των 140 χαρακτήρων, το οποίο πρόσφατα διπλασιάστηκε.

Φυσικά το Twitter, όπως γίνεται και με κάθε άλλη μεγάλη τεχνολογική εταιρεία, δοκιμάζει τακτικά νέα χαρακτηριστικά, από τα οποία υπάρχουν πολλά που δεν βρίσκουν τελικά το δρόμο τους προς το κοινό. Αλλά δεδομένης της δημοτικότητας των tweetstorms όπως ήδη είναι και της πρόσφατης δέσμευσης του Twitter για την επιμήκυνση των tweets, φαίνεται ότι το χαρακτηριστικό σίγουρα έχει καλές πιθανότητες για να γίνει επίσημο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS