ΑρχικήinetΤο iOS 11.1.2 θα διορθώσει το πρόβλημα του iPhone X με τον...

Το iOS 11.1.2 θα διορθώσει το πρόβλημα του iPhone X με τον κρύο καιρό

Η Apple έχει επιτέλους μια θεραπεία για το κατεψυγμένο σας iPhone X!

κρύοΟι χρήστες του ολοκαίνουριου smartphone της Apple, κατέλαβαν στα social media λίγο μετά την κυκλοφορία του, διαμαρτυρόμενοι ότι οι συσκευές των 999 δολαρίων τους, σταμάτησαν να ανταποκρίνονται σε ψυχρές καιρικές συνθήκες, ουσιαστικά σαν να «πάγωναν» από το κρύο. Η εταιρεία αναγνώρισε ότι γνώριζε το θέμα και υποσχέθηκε μια λύση στο εγγύς μέλλον.

Πιστή στο λόγο της, η Apple μόλις κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του iOS, 11.1.2. Η νέα ενημέρωση υπόσχεται να λύσει τα προβλήματα παγώματος της οθόνης, μαζί με μια άλλη λύση σε ένα πρόβλημα σχετικό με την κάμερα.

Για να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας (κάτι το οποίο καλό είναι να κάνετε), κατευθυνθείτε στο: Ρυθμίσεις-> Γενικά-> Ενημέρωση λογισμικού.

Η Apple έχει ήδη επιδιορθώσει μερικά ενοχλητικά σφάλματα iOS στις πρώτες μέρες του iOS 11, από ένα πρόβλημα που επηρέασε τους χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook στο σφάλμα πληκτρολογίου I / A [?], που κατέστρεψε τις ψηφιακές επικοινωνίες κάθε χρήστη για μια εβδομάδα και ενέπνευσε μερικά πραγματικά ευφάνταστα memes.

Μόλις ενημερώσετε το λογισμικό σας, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το φανταχτερό σας νέο iPhone X όσο θέλετε, κατά τους παγωμένους χειμερινούς μήνες. Απλά να ξέρετε ότι η μπαταρία σας μπορεί να μην διαρκεί όσο συνήθως – και ακόμα και αν το τηλέφωνό σας δεν παγώσει, τα δάχτυλά σας θα παγώσουν σίγουρα!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS