ΑρχικήinetΗ νέα έξυπνη υποδοχή της iHome με ενσωματωμένο σύστημα Alexa

Η νέα έξυπνη υποδοχή της iHome με ενσωματωμένο σύστημα Alexa

iHomeΠροστιθέμενη στο συνεχώς αυξανόμενο φάσμα των συσκευών με δυνατότητα ενεργοποίησης του συστήματος Alexa της Amazon, η iHome παρουσίασε αυτή την εβδομάδα ένα νέο εξωτερικό έξυπνο βύσμα,  το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο το σύστημα Alexa και υποστηρίζεται από το Google Assistant και την τεχνολογία Homekit της Apple. Το Έξυπνο Βύσμα iHome iSP100 διατίθεται στην τιμή των 40$ και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι ανθεκτικό και να αντέχει τα στοιχεία της φύσης. Η επέκταση της σειράς iHome SmartPlug, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τον εξωτερικό φωτισμό, τις διακοσμήσεις και το καλύτερο από όλα, το ασύρματο έξυπνο βύσμα, δεν απαιτεί να λειτουργούν κόμβοι ούτε έχει μηνιαίες χρεώσεις προκειμένου να λειτουργήσει.

Η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια τριάδα έξυπνων οικιακών αισθητήρων που λειτουργούν μέσω Wi-Fi και τροφοδοτούνται με μπαταρία, αλλά καμία από αυτές δεν υποστηρίζει το HomeKit. Δυστυχώς, δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση ή τη διαθεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο για τους νέους αισθητήρες iHome, αλλά μόλις οι πληροφορίες έρθουν στο φως, θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους όπως πάντα.

iSB01 – Αισθητήρας κίνησης

iSB02 – Αισθητήρας διαρροής

iSB04 – Αισθητήρας πόρτας / παραθύρου

Το Έξυπνο Βύσμα σας επιτρέπει να ελέγχετε οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή από το σπίτι ή από απόσταση. Απενεργοποιήστε τη φορητή συσκευή θέρμανσης, ανάψτε τα φώτα – είναι όλα στα χέρια σας. Η Έξυπνη Οθόνη (SmartMonitor) προσφέρει 24 ώρες την εβδομάδα παρακολούθηση στο σπίτι. Διαθέτει 5 ενσωματωμένους αισθητήρες ακριβείας για Κίνηση, Θερμοκρασία, Φωτισμό, Ήχο και Υγρασία. Λειτουργία μέσω Wi-Fi, χωρίς να χρειάζονται κόμβοι ή μηνιαίες χρεώσεις. Έρχονται ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο στο smartphone σας. Ρυθμίστε τα κουμπιά για να ελέγξετε τα Smart Plugs.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πλήρεις προδιαγραφές για όλες τις έξυπνες υποδοχές και συσκευές της iHome, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της  iHome ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

iHome

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS