ΑρχικήinetΑσφαλίστε τα πράγματά σας, με αυτό το φορητό χρηματοκιβώτιο

Ασφαλίστε τα πράγματά σας, με αυτό το φορητό χρηματοκιβώτιο

χρηματοκιβώτιοΜερικές φορές χρειάζεστε λίγη επιπλέον ασφάλεια για τα πολύτιμα αντικείμενά σας όταν ταξιδεύετε. Ωστόσο δεν μπορείτε να αφήνετε όλα τα πράγματά σας στο ξενοδοχείο – πράγματα όπως τα διαβατήρια ή κάποιο φάρμακο που μπορεί να παίρνετε, μερικές φορές χρειάζεται να είναι λίγο πιο φορητά. Όμως δυστυχώς για εμάς, οι τσάντες μας δεν διαθέτουν μια κλειδαριά ασφαλείας.

Η λύση: ένα μικρό φορητό χρηματοκιβώτιο. Είναι μικρό και ελαφρύ για να το μεταφέρετε μαζί σας για εύκολη πρόσβαση όποτε εσείς το θέλετε, χωρίς να θυσιάζετε την ασφάλεια των αντικειμένων σας. Το iKeyp Pro-Safe είναι το απόλυτο παράδειγμα των καλύτερων και των δύο κόσμων – το επιτυχημένο έργο της Indiegogo είναι ένα έξυπνο χρηματοκιβώτιο για προσωπικά αντικείμενα που απαιτούν εύκολη πρόσβαση.

Απλά τοποθετήστε μέσα του ό, τι χρειάζεστε (έχει χώρο για περίπου οκτώ μπουκαλάκια φαρμάκων) και είστε έτοιμοι. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό κάθε φορά που χρειάζεστε με το smartphone σας, το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο ή το κλειδί αντιγράφου ασφαλείας και θα σας δώσει υπενθυμίσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα αντικείμενα που βρίσκονται στο χρηματοκιβώτιο σας. Και μην ανησυχείτε για κανέναν άλλον που μπορεί να πέσει στα χέρια του – όχι μόνο θα λάβετε μια ειδοποίηση εάν έχει παραβιαστεί, αλλά υπάρχει μια ενσωματωμένη σειρήνα που φοβίζει τους επιτήδειους κλέφτες.

Φαίνεται ότι αποτελεί την ιδανική λύση για άτομα τα οποία ταξιδεύουν συχνά και ανησυχούν για τα πράγματά τους. Μπορείτε να παραλάβετε το iKeyp Pro-Safe στο κατάστημα Mashable Shop, στο 16% του κανονικού κόστους (ακριβώς την κατάλληλη στιγμή πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων) στην τιμή των 124,99 δολαρίων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS