ΑρχικήinetΟι καταναλωτές προτιμούν το Galaxy S8 από τα iPhone X και iPhone...

Οι καταναλωτές προτιμούν το Galaxy S8 από τα iPhone X και iPhone 8

Galaxy S8: Ένα iPhone της Apple αποτελεί από τα πιο δημοφιλή δώρα Χριστουγέννων αλλά ταυτόχρονα και από τα πιο ακριβά δεδομένων των αυξανόμενων τιμών των νέων μοντέλων.Galaxy S8

Νέα έρευνα έρχεται να αποκαλύψει όμως ότι δεν είναι τελικά η τιμή ο βασικός παράγοντας που οι καταναλωτές αποφεύγουν να αγοράσουν τα νέα μοντέλα της Apple. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς το Samsung Galaxy S8 αυτή τη χρονιά λόγω των χαρακτηριστικών που δεν συναντάμε στο iPhone X (π.χ. υποδοχή ακουστικών και Touch ID).

Συγκεκριμένα, το 38% των καταναλωτών στις ΗΠΑ θέλουν ένα Galaxy S8 ως δώρο Χριστουγέννων ενώ μόνο το 20% προτιμούν το iPhone X.

Όσον αφορά τα δύο νέα μοντέλα της Apple, οι καταναλωτές δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στο iPhone 8 απ’ ότι  το iPhone X.

Οι έφηβοι βέβαια παραμένουν πιστοί στην Apple εφόσον το 70% των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι θέλουν ένα iPhone X ή ένα iPhone 8 για τα Χριστούγεννα. Μόλις το 28% προτίμησε το Galaxy S8.

Πληροφοριακά, η Apple εργάζεται μανιωδώς πάνω στην παραγωγή περισσοτέρων αποθεμάτων iPhone X καθώς η αρχική προσφορά επηρεάστηκε αρκετά από τα ζητήματα παραγωγής που είχαν προκύψει. Αρχικά προσφέρθηκαν περίπου τρία εκατομμύρια μονάδες iPhone X, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αύξηση του χρόνου αναμονής.

Σύμφωνα με στατιστικές, μέχρι τις αρχές του 2018, τα αποθέματα του iPhone X θα αυξηθούν σημαντικά με στόχο την αντιμετώπιση κάθε εμποδίου παραγωγής που τυχόν είχε προκύψει μέχρι τώρα.

Να σημειώσουμε ότι στην στατιστική έρευνα  συμμετείχαν 1034 ενήλικες και 507 έφηβοι και διεξήχθη κατόπιν αιτήματος της αμερικανικής εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου Ebates.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS