ΑρχικήinetΗ Γερμανία απαγορεύει τα smartwatches για τα παιδιά και ζητά από τους...

Η Γερμανία απαγορεύει τα smartwatches για τα παιδιά και ζητά από τους γονείς να τα καταστρέψουν

παιδιάΗ γερμανική υπηρεσία τηλεπικοινωνιών, το Bundesnetzagentur, έχει απαγορεύσει τα smartwatches για παιδιά και ζητά από τους γονείς να τα καταστρέψουν. Σύμφωνα με το Bleeping Computer, οι ρυθμιστικές αρχές θεωρούν ότι τα smartwatchs που απευθύνονται σε παιδιά είναι “απαγορευτικές συσκευές ακρόασης” και ζητούν από τους γονείς να καταστρέψουν τυχόν smartwatches που έχουν αγοράσει στα παιδιά τους και συμβουλεύουν τα σχολεία να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα παιδιά που έχουν στην κατοχή τους κάποιο smartwatch.

Η Γερμανία στοχεύει στις δυνατότητες ακρόασης των smartwatch, αλλά κατά έναν περίεργο λόγο δεν είπε τίποτα για την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Καταναλωτών (BEUC) ότι τα smartwatches αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της προστασίας της ιδιωτικής ζωής των παιδιών. Το BEUC προειδοποίησε ότι τα smartwatches εντοπισμού GPS θα μπορούσαν να διαρρηχθούν και οι επιτιθέμενοι θα μπορούσαν να εντοπίσουν ή να παραβιάσουν την τοποθεσία των smartwatch των παιδιών και κατ’επέκταση να μάθουν που βρίσκονται και τα ίδια.

Αν συνεχιστεί η επικριτική στάση της Ευρώπης προς τα smartwatches, θα αναγκάσει τους κατασκευαστές να ενισχύσουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας τους και να βελτιώσουν την αγορά smartwatch – κάτι το οποίο δεν είναι τόσο σπουδαίο αυτή τη στιγμή – για όλους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS