ΑρχικήinetΤο Chromebook Samsung με αποσπώμενο πληκτρολόγιο

Το Chromebook Samsung με αποσπώμενο πληκτρολόγιο

SamsungΦαίνεται ότι υπάρχει ένα νέο Chromebook στα σκαριά, από τη Samsung και αυτή η συσκευή πρόκειται να κυκλοφορήσει με ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Το τελευταίο Chromebook της Samsung ξεκίνησε από το CES 2017 τον Ιανουάριο, οπότε η συσκευή πρόκειται να ανανεωθεί.

Ορισμένες αναφορές σε αυτό το νέο Chromebook της Samsung έχουν αποκαλυφθεί από το Chrome Unboxed. Οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στο Repository Chromium.

Οι πληροφορίες δείχνουν ότι το νέο αυτό Chromebook θα διαθέτει αποσπώμενο πληκτρολόγιο, παρόλο που δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το είδος των προδιαγραφών που μπορεί να διαθέτει η συσκευή.

Μπορούμε να αναμένουμε ότι το υπάρχον μοντέλο θα λάβει αρκετές ενημερώσεις, η τρέχουσα έκδοση έχει μια οθόνη 12,3 ιντσών με ανάλυση 2400 x 1600 pixels και διαθέτει 2GHz επεξεργαστή πυρήνα hexa και 4GB μνήμης RAM. Το νέο μοντέλο θα πρέπει να συνοδεύεται από έναν επεξεργαστή ενημέρωσης και από περισσότερη μνήμη RAM. Όταν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή, θα σας ενημερώσουμε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS