ΑρχικήinetΝέα ενημέρωση της Google για το ζήτημα του Pixel 2

Νέα ενημέρωση της Google για το ζήτημα του Pixel 2

Η Google διορθώνει όλα τα ενοχλητικά σφάλματα στα Pixel 2 και 2 XL ένα προς ένα, με ενημερώσεις λογισμικού.

Pixel

Σύμφωνα με έναν λογαριασμό στα φόρουμ της Κοινότητας χρηστών Pixel, το σφάλμα αποτελείται από έναν “υψηλό ήχο συχνότητας και έναν ήχο κλικ όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη και ξεκλειδωμένη που ακούγεται στη συσκευή σαν να βρίσκεστε σε τηλεφωνική κλήση”.

Τώρα, όπως αναφέρθηκε από το Android Police, ένας από τους διαχειριστές κοινότητας της Google αναγνώρισε το θέμα σε μια σύντομη ανάρτηση:

“Αναπτύσσουμε μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού τις επόμενες εβδομάδες, η οποία εξαλείφει έναν ήπιο ήχο που ακούγεται σε κάποιες συσκευές Pixel 2 όταν το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο στα αυτιά σας κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής κλήσης”, ανέφερε η θέση.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά θέματα που έχουν αναφέρει οι ιδιοκτήτες του Pixel 2. Άλλοι αναφέρουν προβλήματα εγγραφής οθόνης καθώς και παράξενους ήχους σαν κλικ (τα οποία φαίνεται να αποτελούν ξεχωριστό ζήτημα από το σφάλμα που θέλει να διορθώσει η νέα ενημέρωση).

Αυτό είναι ένα ικανοποιητικό ποσό των σφαλμάτων για ένα πολύ-αναμενόμενο, υψηλού προφίλ βασικού μοντέλου. Όσον αφορά στην Google, η εταιρεία αντιμετώπισε όλα τα σημαντικά ζητήματα με ενημερώσεις λογισμικού και ανακοίνωσε περαιτέρω ενημερώσεις για να διορθώσει τυχόν υπόλοιπα σφάλματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS