ΑρχικήinetΗ Microsoft κυκλοφορεί το πρώτο firmware update του Surface Book 2

Η Microsoft κυκλοφορεί το πρώτο firmware update του Surface Book 2

Η Microsoft κυκλοφόρησε επίσημα την πρώτη ενημέρωση firmware για το Surface Book 2, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο νωρίτερα αυτό το μήνα.

microsoft

Το Surface Book 2 είναι η δεύτερη γενιά του λεγόμενου “απόλυτου φορητού υπολογιστή” της Microsoft, που προέρχεται όχι μόνο από σημαντικές αναβαθμίσεις υλικού, αλλά και από μια νέα έκδοση 15 ιντσών που το κάνει πιο ανταγωνιστικό στο MacBook Pro της Apple.

Η Microsoft φαίνεται πολύ πρόθυμη να αντιμετωπίσει τα σφάλματα στο νέο μοντέλο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, οπότε η πρώτη ενημέρωση firmware είναι ήδη διαθέσιμη, φέρνοντας δύο σειρές βελτιώσεων ανάλογα με την έκδοση των Windows που εκτελείται στη συσκευή.

Όπως γράφει ο Neowin, μερικές μονάδες Surface Book 2 που κυκλοφόρησαν με την έκδοση των Windows 10 Creators Update (έκδοση 1703) που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, κάτι που είναι παράξενο δεδομένου ότι η συσκευή χτυπούσε πραγματικά τα ράφια μετά το ντεμπούτο του Update Fall Creators (έκδοση 1709).

Σε αυτή την περίπτωση, το Surface Book 2 αποκτά μια ενημέρωση προγράμματος οδήγησης οθόνης στην έκδοση 22.20.16.4840 για τη βελτίωση της σταθερότητας του συστήματος, καθώς και μια ενημέρωση Surface UEFI στο 387.1879.769.0, και πάλι για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα σταθερότητας.

Υπάρχουν επίσης ενημερώσεις για drivers Surface Human Interface Devices (HID) στην έκδοση 1.19.136.0, Surface integration, Surface DTX και Surface UCSI, όλα αυτά υποστηρίζουν τη βελτίωση της γενικής σταθερότητας του συστήματος.

Τα συστήματα που εκτελούν την ενημερωμένη έκδοση Windows 10 Fall Creators, παρέχονται με το πρόγραμμα οδήγησης NVIDIA GeForce GTX 1050 μέχρι την έκδοση 23.21.13.8808, η οποία απαιτείται για την υποστήριξη λειτουργιών Windows Mixed Reality. Επιπλέον, λαμβάνουν μια ενημέρωση στο Surface ACPI Notify Driver στην έκδοση 5.15.136.0, ενώ η ενότητα Device Surface Integration Device εντάσσεται στην έκδοση 4.14.136.0.

Ως συνήθως, οι ενημερώσεις firmware «εμφανίζονται» μέσω του Windows Update και θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι η συσκευή σας είναι φορτισμένη ή συνδεδεμένη κατά την εγκατάσταση των νέων εκδόσεων, διότι αλλιώς θα μπορούσατε να αποκτήσετε κάποια πολύ σοβαρά ζητήματα λόγω μιας αποτυχημένης ενημέρωσης firmware.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS