ΑρχικήinetMicrosoft Edge: Έρχεται στα iOS με συγχρονισμό των κωδικών πρόσβασης

Microsoft Edge: Έρχεται στα iOS με συγχρονισμό των κωδικών πρόσβασης

Microsoft Edge: Η Microsoft μόλις ενημέρωσε το πρόγραμμα περιήγησης Edge στο iOS με νέες δυνατότητες που τελικά επιτρέπουν στους χρήστες να συγχρονίζουν τους κωδικούς πρόσβασής τους.
Το Microsoft Edge για το iPhone είναι ακόμα στις πρώτες του μέρες, οπότε η εφαρμογή λαμβάνει ενημερώσεις τακτικά καθώς η εταιρεία ολοκληρώνει την ανάπτυξη νέων λειτουργιών. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα σφάλματα είναι κάτι συνηθισμένο σε τέτοιες περιπτώσεις, οπότε οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα δοκιμών δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιούν ως καθημερινό πρόγραμμα περιήγησης.Microsoft Edge
Ωστόσο, η έκδοση 41.3.0 συνοδεύεται από πολλές επιδιορθώσεις σφαλμάτων, καθώς και από υποστήριξη για την εγγραφή, ενώ η Microsoft εξηγεί ότι το two-factor authentication επιτρέπει τον συγχρονισμό κωδικών πρόσβασης μεταξύ συσκευών.
Το Microsoft Edge για iOS είναι διαθέσιμο για χρήστες που εγγράφονται στην εφαρμογή TestFlight της Apple, οπότε πρέπει να μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα και να δώσετε πληροφορίες της Apple ID για να δοκιμάσετε το πρόγραμμα περιήγησης στο iPhone σας.
“Η πρόσβαση στην προεπισκόπηση Microsoft Edge για iOS γίνεται μέσω της εφαρμογής TestFlight της Apple. Θα σας εντάξουμε χωρίς καθυστέρηση, αλλά πρώτα θα χρειαστούμε τις πληροφορίες  της  Apple ID. Θα λάβετε έπειτα ένα email από την Apple εντός 24 ωρών με περαιτέρω οδηγίες. “εξηγεί η Microsoft.
Βλέποντας τη δέσμευση της Microsoft να βελτιώσει το Edge σε iOS και Android είναι σίγουρα λίγο απροσδόκητο δεδομένου ότι το πρόγραμμα περιήγησης εξακολουθεί να στερείται πολλών σημαντικών χαρακτηριστικών ακόμα και σε επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά αυτή η ώθηση αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να διαθέτει στους χρήστες όλες τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της πλατφόρμες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS