ΑρχικήinetΕλέγξτε τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού με αυτό το διακόπτη

Ελέγξτε τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού με αυτό το διακόπτη

διακόπτηΠιθανόν, το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε το σπίτι σας πιο φιλικό προς το περιβάλλον, είναι να αποσυνδέετε τις ηλεκτρικές συσκευές από την πρίζα, όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Με αυτό το διακόπτη που έχει γίνει best seller, θα μπορούσατε να κόψετε τον μεσάζοντα και να εξοικονομήσετε ενέργεια. Επιπλέον έχει 24% έκπτωση αυτή τη στιγμή.

Ο τηλεχειριζόμενος διακόπτης προσαρτάται σε τυπικές πρίζες και σας επιτρέπει να συνδέσετε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας. Με το τηλεχειριστήριο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ισχύ που τρέχει σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς να κατεβάσετε το διακόπτη On / Off και χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέσετε οτιδήποτε. Σύμφωνα με τη σελίδα του προϊόντος, εξαλείφει την ανάγκη για αναμονή και μειώνει τη χρήση ενέργειας. Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί επίσης μέσω θυρών και παραθύρων με απόσταση μέχρι 1,5 μέτρο. Φαίνεται σαν ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το σπίτι σας και φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και να έχετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές έτοιμες ανά πάσα στιγμή.

Ο τηλεχειριζόμενος διακόπτης κοστίζει 27,99 δολάρια και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο παρακάτω.

Electrical Plug Outlet 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS