ΑρχικήinetΝέο patch Νοεμβρίου για το Samsung Galaxy Note 8

Νέο patch Νοεμβρίου για το Samsung Galaxy Note 8

GalaxyΗ T-Mobile κυκλοφόρησε στο δίκτυό της μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για το Samsung Galaxy Note 8. Η ενημέρωση συνοδεύεται από ορισμένες διορθώσεις σφαλμάτων και περιλαμβάνει επίσης τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας του Android για το μήνα Νοέμβριο.

Η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για το Samsung Galaxy Note 8 περιλαμβάνει μια σειρά διορθώσεων σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας. Μια από τις διορθώσεις σφαλμάτων σχετίζεται με το σφάλμα roaming του IMS. Η ενημερωμένη έκδοση διαθέτει επίσης το πιο πρόσφατο patch ασφαλείας Android.

Μπορείτε να ελέγξετε αν η ενημέρωση λογισμικού είναι διαθέσιμη για το T-Mobile Galaxy Note 8 σας από το μενού ρυθμίσεων. Πρέπει να μεταβείτε στην περιοχή Ρυθμίσεις> Πληροφορίες για τηλέφωνο> Ενημέρωση λογισμικού για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση.

Αν παρατηρήσετε κάτι άλλο στην ενημέρωση, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και ενημερώστε μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση του T-Mobile στον παρακάτω σύνδεσμο.

T-Mobile

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS