ΑρχικήinetSamsung: Δοκιμάστε τα Galaxy S8 ή Note 8 για ένα μήνα χωρίς...

Samsung: Δοκιμάστε τα Galaxy S8 ή Note 8 για ένα μήνα χωρίς δέσμευση

Η Samsung στη προσπάθεια της να προσελκύσει όσους περισσότερους καταναλωτές μπορεί ετοιμάζει μια προσφορά που οι πελάτες της Apple Samsung δύσκολα θα αρνηθούν.

Το πρόγραμμα Galaxy Experience στη Νότια Κορέα καλεί τους συμμετέχοντες που διαθέτουν ένα iPhone να δοκιμάσουν το Galaxy S8 ή το Note 8 για ένα ολόκληρο μήνα.Samsung

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 27 Νοεμβρίου και η Samsung θα επιλέξει συνολικά 10.000 χρήστες που θα προσκληθούν από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου στο Samsung Digital Plaza για να ολοκληρώσουν την εγγραφή για τη δοκιμασία.

Κάθε συμμετέχων που επιλέγεται για να δοκιμάσει το νέο S8 ή το Note 8 πρέπει να καταθέσει προκαταβολικά το ποσό αγοράς της συσκευής συν ένα τέλος συμμετοχής 45 δολαρίων. Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμή του ενός μήνα, κάθε πελάτης αποφασίζει αν θέλει να κρατήσει το προϊόν ή αν θέλει να του επιστραφούν τα χρήματα. Και στις δύο περιπτώσεις, ωστόσο, το ποσό των 45 δολαρίων δεν θα επιστραφεί.

Από την άλλη, όσοι επιλέξουν να κρατήσουν την Samsung συσκευή θα λάβουν διάφορα αξεσουάρ όπως ηχεία Bluetooth.

Σίγουρα αυτός είναι ένας προσιτός τρόπος δοκιμής των τελευταίων μοντέλων της Samsung χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσετε άδικα τα λεφτά σας σε κάτι που δεν σας καλύπτει εφόσον ο ένας μηνάς είναι αρκετός για να καταλάβετε αν σας ταιριάζει ένα προϊόν της Samsung ή όχι.

Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα περιορίζεται στους χρήστες της Νότιας Κορέας και ξεκινάει μια περίοδο που η Apple εισάγει το ήδη επιτυχημένο της προϊόν στην τοπική αγορά. Την περασμένη εβδομάδα, όταν η Apple ξεκίνησε επίσημα τις πωλήσεις του iPhone X στη χώρα, όλες οι μονάδες πωλήθηκαν σε λιγότερο από δύο λεπτά, ενώ οι μεταφορείς και οι έμποροι λιανικής πώλησης ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τη συσκευή με τις καλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα εδώ και πολύ καιρό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS