ΑρχικήinetΤο αναδιπλούμενο Samsung Galaxy X θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Ιανουάριο

Το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy X θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Ιανουάριο

Samsung

Μοιραστείτε το στο Facebook και διαδώστε το στο Twitter!

Μπορεί να μην χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα για να δούμε το φανταστικό αναδιπλούμενο smartphone της Samsung.

Ο κορεατικός τεχνολογικός γίγαντας σκοπεύει να αποκαλύψει τη συσκευή, η οποία φημολογείται ότι θα ονομαστεί Galaxy X, τον Ιανουάριο στο CES, σύμφωνα με νέα έκθεση του Yahoo News.

Η αναφορά έρχεται μετά από την εμφάνιση μιας σελίδας υποστήριξης της εταιρείας για το προϊόν, στην ιστοσελίδα της Samsung. Εντοπίστηκε από την ολλανδική τοποθεσία Mobilekopen. Η σελίδα υποστήριξης δείχνει ένα μοντέλο smartphone που είχε συνδεθεί προηγουμένως με το Galaxy X.

Ο πρόεδρος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας της Samsung, Koh Dong-jin, επιβεβαίωσε στο παρελθόν ότι η εταιρεία θα ξεκινήσει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο κάποια στιγμή μέσα στο 2018, σύμφωνα με το Yahoo.

Εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε πολλά για το τελικό προϊόν, αλλά έχουμε μια πολύ καλή ιδέα πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει χάρη στις εικόνες ευρεσιτεχνιών που δημοσιεύθηκαν τον Οκτώβριο από το Κορεατικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας.

Αυτές οι εικόνες εμφανίζουν ένα smartphone με μεντεσέ στο κέντρο της συσκευής, το οποίο επιτρέπει στο τηλέφωνο να διπλώνεται στη μέση, παρόμοιο με ένα τηλέφωνο flip.

Δεν είναι σαφές εάν το τελικό προϊόν θα μοιάζει με τις εικόνες των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν θα χρειαστεί πλέον να περιμένουμε – αν το Galaxy X πράγματι ξεκινήσει στο φετινό CES, τότε οι απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις μας είναι ,μόλις λίγες εβδομάδες μακριά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS