ΑρχικήinetΟ Prynt κυκλοφόρησε επιτέλους για Android

Ο Prynt κυκλοφόρησε επιτέλους για Android

AndroidΉμασταν πολλοί μεγάλοι οπαδοί της συσκευής Prynt, ήδη από την πρώτη του κυκλοφορία το 2016. Η δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών από το τηλέφωνό σας και παρακολούθησης της κίνησης τους μέσω της εφαρμογής Prynt μας έφερε πιο κοντά στον κόσμο του Χάρι Πότερ απ ‘όσο πιστεύαμε ότι ήταν εφικτό.

Αλλά η εφαρμογή και τα πρόσθετα εξαρτήματα ήταν διαθέσιμα μόνο για τα προϊόντα της Apple, με αποτέλεσμα οι χρήστες Android να μένουν απ’έξω. Ο Prynt θέλει πλέον να το αλλάξει αυτό κυκλοφορώντας μια έκδοση για προϊόντα Android – με λίγη βοήθεια από το Kickstarter.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ξανακούσει γι αυτό, ο Prynt είναι ένα ειδικό πρόσθετο εξάρτημα που μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας για να εκτυπώσετε φωτογραφίες. Η εφαρμογή  σας επιτρέπει επίσης να καταγράψετε βίντεο διάρκειας 5 δευτερολέπτων από αυτές τις φωτογραφίες και όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία AR, η φωτογραφία εμφανίζεται στην οθόνη με το βίντεο που έχετε εγγράψει. Οι φωτογραφίες σας εκτυπώνονται σε αυτοκόλλητο, ώστε να μπορείτε να τις πλαισιώσετε ή να διακοσμήσετε τον τοίχο σας. (Επίσης: Μπορείτε να παραγγείλετε περισσότερο χαρτί μέσω της εφαρμογής.)

Δείτε το Prynt για Android στη σελίδα Kickstarter για να μάθετε περισσότερα και να κάνετε μια δωρεά- μπορείτε να πάρετε τη συσκευή για $ 119 όταν κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Prynt

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS