ΑρχικήinetWindows 10 Update KB4055254: Ποιο σφάλμα επιδιορθώνει;

Windows 10 Update KB4055254: Ποιο σφάλμα επιδιορθώνει;

KB4055254: Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τα Windows 10 Creators Update και παρόλο που δεν ήρθε με το καθιερωμένο Patch Tuesday, είναι αρκετά σημαντικό.

O λόγος για το update KB4055254 το οποίο έρχεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε από τον προκάτοχο του με την κατανομή των εκτυπωτών Epson Dot Matrix. Η Microsoft αναφέρει ότι η νέα έκδοση επιλύει το ζήτημα που επηρέασε ορισμένους εκτυπωτές Epson SIDM (Dot Matrix) και TM (POS) οι οποίοι αδυνατούσαν να εκτυπώσουν σε συστήματα βασισμένα σε x86 και x64.KB4055254

Να σημειώσουμε ότι η νέα ενημερωμένη έκδοση δεν είναι διαθέσιμη για κάποιο άλλο Windows 10 version και δεν περιλαμβάνει άλλες επιδιορθώσεις πέραν από αυτή που προαναφέραμε. Επομένως, η Microsoft δεν ήθελε να καθυστερήσει την επιδιόρθωση του συγκεκριμένου σφάλματος μέχρι την επόμενη επίσημη ενημέρωση.

Στο παρελθόν ο κολοσσός συνήθιζε να περιμένει μέχρι το επόμενο Patch Tuesday για να επιδιορθώσει το οποιοδήποτε σφάλμα του λειτουργικού συστήματος αλλά στη περίπτωση των εκτυπώσεων οι χρήστες δεν μπορούν να περιμένουν.

Από την στιγμή που η Microsoft ξεκίνησε τις κυκλοφορίες των αθροιστικών ενημερώσεων, οι χρήστες διαμαρτύρονται για διάφορα προβλήματα συμπεριλαμβανομένων αποτυχημένων εγκαταστάσεων και πολλών σφαλμάτων μετά την εγκατάσταση.

Σχετικά με το update KB4055254, η Microsoft δήλωσε ότι αναγνωρίζει ότι οι χρήστες του Internet Explorer με υπηρεσίες αναφοράς SQL Server (SSRS) ενδέχεται να μην μπορούν να μετακινηθούν σε αναπτυσσόμενο μενού χρησιμοποιώντας μια γραμμή κύλισης.

«Η χρήση του τροχού κύλισης στο ποντίκι λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Το σφάλμα ισχύει μόνο για την λειτουργία εγγράφων 11, οπότε η χρήση της λειτουργίας 10 θα μπορούσε να επιλύσει το πρόβλημα.» αναφέρει η εταιρεία.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS