ΑρχικήinetiOS 11: Άλλο ένα σφάλμα για τους χρήστες των iPhone 8,...

iOS 11: Άλλο ένα σφάλμα για τους χρήστες των iPhone 8, 8 Plus και iPhone 7

Τα σφάλματα στα iOS 11 δεν σταματούν και τώρα οι χρήστες των iPhone 8 και iPhone 8 Plus αναφέρουν χαμηλή / ευαίσθητη ένταση ήχου μικροφώνου κατά την διάρκεια των κλήσεων.

Στη αρχή είχαμε προβλήματα με το GPS, τα οποία επηρέασαν και τους iPhone X χρήστες, στη συνέχεια είχαμε σφάλματα με την οθόνη του iPhone 8 Plus και τώρα έχουμε την κακή ποιότητα και την ευαίσθητη ένταση του μικροφώνου κατά την διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων. Που θα πάει αυτή η βαλίτσα Apple;iOS 11

Σύμφωνα με έναν χρήστη iPhone 8, η ένταση του μικροφώνου είναι τόσο ευαίσθητη που πρέπει να μιλήσει κάποιος πολύ κοντά στη συσκευή για να μπορέσει να ακουστεί καθαρά η φωνή του στον συνομιλητή που βρίσκεται στο άλλο άκρο.

Το πρόβλημα επιβεβαίωσαν και άλλοι χρήστες iPhone 8 αλλά και iPhone 7, γεγονός που αποδεικνύει ότι το σφάλμα σχετίζεται με το λογισμικό και όχι απαραίτητα με την συσκευή.

Μια πιθανή προσωρινή λύση είναι να κάνετε reset στην συσκευή αλλά και αυτή δυστυχώς δεν επιλύει οριστικά το ζήτημα εφόσον φαίνεται να επανέρχεται μετά από λίγο. Η μετάβαση της κλήσης στο ηχείο αποτελεί την σίγουρη λύση αλλά δεν γίνεται να μιλάτε συνέχεια χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, όπως είναι λογικό.

Το συγκεκριμένο σφάλμα έχει ήδη πάρει μεγάλη έκταση οπότε ελπίζουμε η Apple να το αναγνωρίσει άμεσα και να προσφέρει στους χρήστες της την απαραίτητη λύση με την επόμενη ενημέρωση λογισμικού iOS 11, ενδεχομένως το επερχόμενο iOS 11.2.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS