ΑρχικήinetΤα iPhone του 2018 ίσως έχουν 62 φορές πιο γρήγορο Internet

Τα iPhone του 2018 ίσως έχουν 62 φορές πιο γρήγορο Internet

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε το iPhone X και ήδη υπάρχουν αναφορές για τα μοντέλα του 2018.

InternetΟ αναλυτής της KGI Securities, Ming Chi-Kuo δήλωσε ότι πιστεύει ότι τα iPhones του επόμενου έτους μπορεί να υποστηρίξουν το gigabit LTE, το οποίο θα επιταχύνει σημαντικά τις ταχύτητες Internet.

Ο Kuo ισχυρίζεται ότι τα iPhones επόμενης γενιάς θα έρθουν με αρκετές αναβαθμίσεις που θα επιτρέψουν αυτές τις γρηγορότερες ταχύτητες, συμπεριλαμβανομένων των εύκαμπτων κυκλωμάτων “πολυμερών υγρών κρυστάλλων” για τη βελτίωση της ασύρματης λήψης.

Η Apple μπορεί επίσης να περιλαμβάνει στα μοντέλα της τέσσερις κεραίες (4×4 MIMO) για την αύξηση της ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων και ταχύτητας λήψης δεδομένων. Το iPhone X και τα iPhone 8 και 8 Plus περιέχουν μόνο δύο κεραίες (2×2 MIMO).

Επομένως αυτές οι εσωτερικές αλλαγές, θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο πόσο γρήγορη και αξιόπιστη είναι η σύνδεσή σας στο Internet.

Θεωρητικά, το gigabit LTE σημαίνει ότι θα μπορούσατε να δείτε λήψεις τόσο γρήγορα όσο 1Gbps. Με τέτοιες ταχύτητες, μια ταινία διάρκειας δύο ωρών θα μπορούσε να μεταφορτωθεί σε 15 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με την T-Mobile.

Φυσικά, ενώ οι λήψεις 1Gbps θα προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις – σε σύγκριση με τα 30-50Mbps που βλέπουμε σήμερα στην T-Mobile στη Νέα Υόρκη – οι καθημερινές ταχύτητες πιθανότατα θα ήταν χαμηλότερες. Ανάλογα με το δίκτυό σας, οι ταχύτητες θα διαφέρουν.

Αλλά ακόμα κι αν είναι 100Mbps ή 900Mbps, εξακολουθεί να είναι ακόμα πολλές φορές πιο γρήγορα από τις περισσότερες αμερικανικές ταχύτητες LTE, οι οποίες είναι θλιβερά αργές. Μια έκθεση του OpenSignal τον Φεβρουάριο, αποκάλυψε ότι τα T-Mobile και Verizon, τα δύο ταχύτερα δίκτυα LTE στις Η.Π.Α. είχαν μέσες ταχύτητες λήψης μόλις 16,7Mbps και 16,9Mbps, αντίστοιχα. Στο μέγιστο gigabit LTE, θα μπορούσατε να δείτε τις ταχύτητες λήψης να βελτιώνονται μέχρι και 62 φορές με βάση τις υπάρχουσες μέσες ταχύτητες.

Αν οι πληροφορίες του Kuo είναι ακριβείς – και η ανάλυσή του είναι συνήθως αρκετά ακριβής – η Apple θα προσελκύσει τελικά ορισμένα Android τηλέφωνα, τα οποία ήδη υποστηρίζουν gigabit LTE ακόμα κι αν οι εταιρείες κινητών δεν έχουν αναπτύξει ακόμη τις ταχύτητες. Για παράδειγμα, το Galaxy S8 της Samsung ήταν ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που περιλάμβαναν υποστήριξη Gigabit LTE.

Μπορεί ακόμα να έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, μέχρι να έρθουν τα νέα κινητά της Apple, αλλά ποιος δεν θα ήθελε αυτές τις σούπερ ταχύτητες;

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS