ΑρχικήinetΤο Google DevFest Greece, ξανά χτυπά στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Google DevFest Greece, ξανά χτυπά στο Ηράκλειο Κρήτης

Google DevFest Greece: Νιώστε τον παλμό ενός διαφορετικού φεστιβάλ, μιας γιορτής αφιερωμένης στον μέλλον, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Ελάτε να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στην 5η διοργάνωση του DevFest που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, εκεί που χτυπά για άλλη μια χρονιά η “καρδιά της τεχνολογίας”, στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στο νέο ξενοδοχείο “Hotel ibis Styles Heraklion Central”.Google DevFest Greece

Το DevFest (Developers Festival) είναι το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας σε παγκόσμια κλίμακα. Παρόμοιες εκδηλώσεις -περισσότερες από 300 το χρόνο- διοργανώνονται σε διάφορες χώρες  από τις επίσημες GDG (Google Developers Group) κοινότητες προγραμματιστών στον κόσμο. Στην Ελλάδα την εκδήλωση διοργανώνουν οι ομάδες των GDG Heraklion, GDG Thessaloniki, GDG Athens και WTM Greece.

Φέτος, για πρώτη φορά στο DevFest θα παρουσιαστεί ένα ειδικό Business Track σε συνεργασία με την κοινότητα του Bizrupt. Το Bizrupt αποτελεί πρωτοβουλία εθελοντών, οι οποίοι θέλουν να αναδείξουν τον έντονο δυναμισμό και τις μοναδικές ιδέες που υπάρχουν στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη και που αξίζουν να διαδοθούν, να εμπνεύσουν και εν τέλη να υλοποιηθούν.

Παράλληλα με το Developers Track, θα δούμε στη σκηνή του DevFest  κορυφαίους προγραμματιστές, Google Experts και ηγέτες του χώρου του digital marketing, από όλο τον κόσμο, να γίνονται μια ομάδα για να εξερευνήσουμε όλοι μαζί το μέλλον των Google Analytics, Google AdWords, Data Analysis, Tracking Systems, DoubleClick, Google Cloud και να κατανοήσουμε πώς αυτά μπορούν να κάνουν την επιχείρησή μας πιο κερδοφόρα. Επιπλέον, στο Developers Track  θα παρακολουθήσουμε και θα μάθουμε για Machine Learning (Νοημοσύνη των Μηχανών), Android, Kotlin, VR and AR (Εικονική και Επαυξημένη Πραγματικότητα) και Web τεχνολογίες. Μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη ενότητα θα γνωρίσουμε πώς να αναπτύσσουμε λύσεις στο Google Cloud χρησιμοποιώντας Microsoft ASP.NET, ενώ στη συνέχεια μέσα από codelabs και workshops θα “πειραματιστούμε” με τα Android Things και το Project Tango.

Σε αυτό το Google DevFest οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να μάθουν πρώτοι το “roadmap της δημιουργίας νέων προϊόντων από ειδικούς που θα αποκαλύψουν ανερχόμενες τεχνολογίες.

  • Να διερευνήσουν γνώσεις και τάσεις σε όλους τους τομείς του web, mobile και συνδυαστικών platforms

  • Να αλληλεπιδράσουν σε μία ανοιχτή συζήτηση με ομότιμους και “product engineers” και να χαράξουν τις καινοτομίες του μέλλοντος.

Σε αυτό το Google DevFest , η οργανωτική ομάδα εστιάζει στη προώθηση της ισότιμης ένταξης και των ίσων ευκαιριών. Για αυτό το λόγο η ομάδα του Women Techmakers (WTM) διοργανώνει ένα  μοναδικό party για να υποδεχθεί το φετινό DevFest, στοχεύοντας να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τη σημαντικότητα μίας ενοποιημένης κοινωνίας. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μεταξύ 16 και 17 Δεκέμβρη, στo πλαίσιo του DevFest, θα πραγματοποιηθεί ένα debate στο οποίο προσκεκλημένες γυναίκες, ανάμεσά τους role models, στελέχη σε ηγετικές θέσεις και δημόσια πρόσωπα, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και την ιστορία πίσω από την επιτυχημένη πορεία τους.

Στο χώρο θα υπάρχει ένα “demo area”, όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τελευταία gadgets αλλά να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις, γνώσεις και εμπειρίες με τους άλλους συμμετέχοντες. Το φετινό Devfest είναι γεμάτο εκπλήξεις και καλεσμένους από όλο τον κόσμο.  

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στις 11:00. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο για το φετινό DevFest Greece επισκεφτείτε το επίσημο site της διοργάνωσης: http://bit.ly/DevFestGR

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό, τα εισιτήρια για τη Γενική Είσοδο είναι δωρεάν, ενώ διατίθενται και Exclusive εισιτήρια, με επιπλέον υπηρεσίες. Για κρατήσεις εισιτηρίων εδώ: http://bit.ly/devfestGR17.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εκδήλωση του DevFest, ακολουθήστε τους στα Social Media χρησιμοποιώντας το “hashtag #devfestgr17

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS