ΑρχικήinetGRID Autosport από τις 27 Νοεμβρίου στα iOS για iPhone και iPad

GRID Autosport από τις 27 Νοεμβρίου στα iOS για iPhone και iPad

Η Feral Interactive ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι αγώνων GRID Autosport στην κινητή πλατφόρμα iOS της Apple για υποστηριζόμενες συσκευές iPhone και iPad στις 27 Νοεμβρίου 2017.

Το ένατο παιχνίδι της σειράς TOCA, το GRID Autosport είναι ένα racing video game που αναπτύχθηκε από την Codemasters. Πρόκειται για ένα από τα πιο αναγνωρισμένα racing games και είναι ήδη διαθέσιμο στα macOS, Linux, Windows, καθώς και στις κονσόλες παιχνιδιών Sony PlayStation 3 και Microsoft Xbox 360. Τώρα έρχεται και στις iOS συσκευές.GRID Autosport

Το GRID Autosport για iOS συνοδεύεται από όλο το επιπρόσθετο περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει για το παιχνίδι όπως τα διαισθητικά χειριστήρια κλίσης και αφής, μερικά από τα πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα του κόσμου, καθώς και τα πιο απαιτητικά κυκλώματα του motorsport.

Οι χρήστες των iPhone και iPad από τις 27 Νοεμβρίου 2017 θα μπορούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους ως pro-racers.

“Στις 27 Νοεμβρίου τα πιο συναρπαστικά αγωνιστικά αυτοκίνητα του κόσμου έρχονται στο iPad και το iPhone με το GRID Autosport.» δήλωσε η Feral Interactive στην τελευταία ανακοίνωση του blog της.

Σύμφωνα με την Feral Interactive οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι GRID Autosport μόνο σε iPad Pro 9,7 ιντσών, iPad (2017) 9,7 ιντσών, iPad Pro 10,5 ιντσών, iPad Pro 12,9 ιντσών και iPad Pro 12,9 ιντσών 2η γενιά), καθώς και iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus και συσκευές iPhone X.

Φυσικά θα πρέπει να τρέχετε το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα iOS 11 σε αυτές τις υποστηριζόμενες συσκευές για να μπορείτε να εγκαταστήσετε το GRID Autosport από το App Store. Επίσης, σημειώστε ότι πρέπει να έχετε τουλάχιστον 6GB ελεύθερου χώρου για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι, το οποίο συνοδεύεται από όλο το ελεύθερο περιεχόμενο DLC. Η Feral Interactive συνιστά 8GB ελεύθερο χώρο για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS