ΑρχικήinetΗ Apple θα λανσάρει ένα νέο, φθηνότερο iPhone το 2018

Η Apple θα λανσάρει ένα νέο, φθηνότερο iPhone το 2018

Μια φθηνότερη έκδοση του iPhone θα μπορούσε να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες.

AppleΣύμφωνα με νέα έκθεση της China Economic News Service, η Apple σχεδιάζει να λανσάρει μια ενημερωμένη έκδοση του μικρότερού της iPhone SE στις αρχές του επόμενου έτους.

Η CENS αναφέρει ότι η εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο iPhone SE για να το κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018. Το πρώτο iPhone SE είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016.

Όπως έχουμε ήδη επισημάνει, το iPhone SE 4 ιντσών της Apple είναι απίθανο να ακολουθήσει τα πρότυπα προηγούμενων γενεών iPhone, τα οποία κάνουν ενημερώσεις κάθε χρόνο. Παρόλο που το iPhone SE των 399$ μπορεί να κάνει λιγότερο συχνές ενημερώσεις, η εταιρεία κατέστησε σαφές στο παρελθόν ότι έχει δεσμευτεί να προσφέρει ένα μικρότερο, φθηνότερο iPhone, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε αγορές όπως η Ινδία.

Επομένως, μια ενημέρωση κατα το 2018 θα είχε νόημα για μια ανανέωση του iPhone SE. Αυτή η τελευταία φήμη δεν δείχνει τις αλλαγές που θα μπορούσε να κάνει η Apple στο ακουστικό, αλλά όπως επισημαίνει το 9to5Mac, οι φήμες από τον Αύγουστο υποδηλώνουν ότι ο όμιλος θα αναβαθμίσει τους επεξεργαστές από το τρέχον τσιπ A9 στο νεότερο επεξεργαστή A10, ο οποίος βρίσκεται στο iPhone 7.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS