ΑρχικήinetΗ Samsung σχεδιάζει να παρουσιάσει τα νέα Galaxy S smartphones της στη...

Η Samsung σχεδιάζει να παρουσιάσει τα νέα Galaxy S smartphones της στη CES

CESΜε πολλούς τρόπους, αυτές τις μέρες φαίνεται ότι η ετήσια έκθεση CES στο Λας Βέγκας είναι το μέρος όπου ο καταναλωτής τεχνολογίας πηγαίνει για να τρελαθεί (με την καλή έννοια!). Παράξενα wearables; Προσωρινοί εκτυπωτές τατουάζ; Όλα τα μεγάλα ονόματα όπως η Apple, η Microsoft και η Google έχουν εγκαταλείψει σε μεγάλο βαθμό την εκδήλωση αυτή ως χώρο για την αποκάλυψη σημαντικών προϊόντων, καθώς βασίζονται κυρίως στις δικές τους εκδηλώσεις για να το κάνουν αυτό.

Ωστόσο, η Samsung ενδέχεται να τα αλλάξει όλα αυτά. Σύμφωνα με την VentureBeat, ο κατασκευαστής με έδρα τη Νότια Κορέα πρόκειται να παρουσιάσει την τελευταία επαναστατική σειρά των smartphones Galaxy S στο CES του επόμενου έτους, σε λίγους μήνες.

Η δημοσίευση αναφέρει ότι τα νέα τηλέφωνα θα μοιράζονται τις ίδιες Infinity καμπυλωτές οθόνες Super AMOLED όπως τα προηγούμενα μοντέλα. Ωστόσο, το S9 + λέγεται ότι έχει 6GB ram – ενώ το S9 θα έχει 4GB.

Θέλετε και άλλη συναρπαστική είδηση; Τα τηλέφωνα υποτίθεται ότι διατηρούν την υποδοχή ακουστικών. Αυτό είναι καλό. Υπάρχει επίσης μια φημολογούμενη δεύτερη πίσω κάμερα στο 9+.

Ειδικότερα, η Samsung έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση το Μάρτιο, η οποία αναμένεται να λειτουργήσει ως επίσημη κυκλοφορία των τηλεφώνων της.

Αν και οι πολυάριθμες τεχνολογικές ανακαλύψεις που παρουσιάζονται κάθε χρόνο στο CES είναι διασκεδαστικές, η πλειοψηφία τους ξεχνιέται εύκολα και δεν έχει πραγματικό αντίκτυπο στη ζωή των καταναλωτών. Τα νέα smartphones από τη Samsung θα δώσουν μία νέα ώθηση στο συμβάν και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι γι’ αυτό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS