ΑρχικήinetBlack Friday και για τα κατοικίδιά σας, με το PetCube Bites

Black Friday και για τα κατοικίδιά σας, με το PetCube Bites

κατοικίδιάΗ Black Friday είναι συναρπαστική για εμάς τους ανθρώπους, αλλά για τους μαλλιαρούς μας φίλους είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Εάν περιμένετε στις μεγάλες ουρές έξω από τα καταστήματα, μπορείτε να παρακολουθείτε τα κατοικίδιά σας στο σπίτι, καθώς και να ανταμείψετε την υπομονή τους με τη φωτογραφική μηχανή PetCube Bites.

Η φωτογραφική μηχανή που είναι συνδεδεμένη με το smartphone σας, σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τα κατοικίδιά σας όταν δεν είστε στο σπίτι, ακόμα και να μιλήσετε σε αυτά με αμφίδρομο ήχο. Επιπλέον, με το PetCube Bites, μπορείτε να προσθέσετε λιχουδιές στο εσωτερικό δοχείο του και το PetCube θα τις δώσει στο κατοικίδιό σας με εντολή (ή μπορείτε να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα στην εφαρμογή.) Έτσι μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι με το ζωάκι σας, όταν εργάζεστε μέχρι αργά, είστε σε κάποιο δείπνο ή περιμένετε στην ουρά του Target!

Το PetCube Bites ενσωματώνεται τώρα και στην Alexa, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φωνητικό έλεγχο για να ανταμείψετε με λιχουδιές το ζωάκι σας όταν είστε στο σπίτι. Επιπλέον, έχει ενεργοποιηθεί στο Amazon Dash Replacement, ώστε να μπορείτε είτε να ζητήσετε από την Alexa να παραγγείλει λιχουδιές όταν τελειώσουν, είτε να πατήσετε ένα κουμπί στην εφαρμογή και θα έρθουν σπίτι σας.

Ενώ η προηγμένη τεχνολογία για τα κατοικίδια ζώα, δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την υπεύθυνη ιδιοκτησία, η ηρεμία που παίρνετε όταν μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στους τριχωτούς σας φίλους είναι ανεκτίμητη.

Το PetCube Bites είναι προς πώληση για $ 169.99-το οποίο είναι 80$λιγότερα από την αρχική τιμή-σήμερα στο Amazon. Το πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει τη φωτογραφική μηχανή PetCube και τον διανομέα λιχουδιών, καθώς και τρία σακουλάκια με λιχουδιές για σκύλους ή γάτες. Είναι το τέλειο δώρο για το κατοικίδιό σας (ή για κάποιον που αγαπά τα ζώα) και δεν θα αισθάνεστε τόσο ένοχοι όταν αφήνετε το κουτάβι σας μόνο του στο σπίτι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS